Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Centrul de asistență
  3. Abonament anual, profilul meu, BCM
  4. Cum pot înscrie noi Brand Parteneri în structura mea?

Cum pot înscrie noi Brand Parteneri în structura mea?

Orice persoană care are deja vârsta de 14 ani și deține un buletin de identitate poate deveni Brand Partener Оriflame.

  • Poți înregistra un nou Brand Partener și deveni sponsorul acestuia pe site-ul nostru. Pentru aceasta este necesar să indici adresa de e-mail a persoanei date în profilul personal, întrucât după înregistrare începătorul va primi o solicitare de confirmare a înregistrării pe adresa sa de e-mail.

  • Un începător se poate înregistra în mod independent pe site, completând formularul de înregistrare. Pentru ca noul Brand Partener să fie prezent în structura ta, roagă-l să indice numărul de telefon în secțiunea „Sponsor”. Atrage atenția asupra faptului că: pentru înregistrarea independentă începătorul trebuie să aibă o adresă personală de e-mail. În procesul înregistrării ai posibilitatea de a bifa opțiunea care prevede faptul că Brand Partener tău nu are o adresă de e-mail. Însă la plasarea primei comenzi sistemul îi va solicita să indice totuși adresa de e-mail.

De asemenea, poți trimite noului venit un widget de recrutare, care poate fi găsit în profilul tău personal în secțiunea "Afacerea mea" - "Recrutare".