Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Centrul de asistență
  3. Reclamații și retururi
  4. Cum să depui o reclamație/cum să returnezi un produs?

Cum să depui o reclamație/cum să returnezi un produs?

Pasul 1: Depune o reclamație în contul tău personal Oriflame.

Pentru a accesa contul tău personal, apasă AICI. Alege numărul facturii și urmează INSTRUCȚIUNILE.

 
 

Utilizează secțiunea "Vreau să returnez, să schimb sau să raportez produsul lipsă" dacă:

1. Ai primit un produs defect, depune o reclamație și încarcă o fotografie pe site. Nu este necesar să returnezi produsul.

2. Ai observat că un produs lipsește din colet (deficit), depune o reclamație pe site și alege opțiunea de livrare: să fie livrat în următoarea comandă sau într-un colet separat. 

3. Ai primit un alt produs în locul celui comandat (erori de livrare), depune o reclamație pe site și alege opțiunea de livrare: să fie livrat în următoarea comandă sau într-un colet separat. 

4. Ai întâmpinat o reacție alergică, oprește imediat utilizarea produsului, depune o reclamație și încarcă o fotografie a reacției și o declarație de la alergolog. 

Dacă pur și simplu dorești să returnezi produsul, depune o reclamație pe site. Returnarea este acceptată doar dacă ambalajul și produsul nu au fost deteriorate. Pentru returnarea a mai mult de 4 produse de pe o singură factură, se va percepe o taxă de transport suplimentar de 25 lei, care va fi adăugată Partenerului în următoarea comandă.

 

Utilizează secțiunea "Vreau să raportez o problemă cu factura" dacă:

Nu a fost adăugat produsul din cadrul promoției, este necesar să se emită o ajustare a prețului produsului sau o ajustare a promoției. Formulați o reclamație pe site-ul web cu o descriere detaliată a problemei în secțiunea specială "Comentariu"

 

Utilizează secțiunea "Vreau să raportez o problemă cu livrarea" dacă:

Dacă comanda ta nu a fost livrată sau a fost deteriorată în timpul transportului. Depune o reclamație pe site, specificând detaliat problema în secțiunea "Comentariu".

Dorești să returnezi o comandă neridicată. La returnarea unei comenzi neridicate, taxa de transport de 25 lei va fi adăugată Partenerului în următoarea comandă.

Pasul 2Cum să returnezi produsul la Oriflame.

• La Centrul de Servicii Oriflame din Chișinău, str.Columna 88, 2 etaj oficiu.4.

• Prin serviciul poștal. Adresa pentru returnare: MD-2012 RM, Chișinău, str.Columna 88, 2 etaj oficiu.4. Returnarea prin poștă este un serviciu plătit (tariful este stabilit de Poștă).

• Prin intermediul punctelor de deservire. Lista punctelor de deservire AICI.

Toate cheltuielile de livrare și returnare a produsului vor fi acoperite de Oriflame în cazul în care este o eroare din partea Companiei. Cheltuielile de returnare a produsului care nu sunt legate de o reclamație privind calitatea produsului sau o eroare în asamblare vor fi suportate de Partener.

Pasul 3: Timpul de procesare a reclamațiilor și returnarea banilor. 

Veți primi toate informațiile privind procesarea reclamației pe adresa de e-mail. De asemenea, starea procesării reclamației poate fi urmărită pe site AICI.

Reclamația privind returnarea produsului și erorile de livrare va fi procesată în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea produsului în depozit.

Reclamațiile privind produsul care lipsește în comandă, nerespectarea condițiilor promoționale, înlocuirea produselor defecte și problemele legate de livrarea comenzii vor fi procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației pe site.

Suma returnată va fi afișată ca preplată în contul tău și poate fi folosită pentru viitoarele achiziții la Oriflame.

Termenele limită pentru reclamații.


 

Perioada pentru depunerea reclamației se calculează de la data primirii comenzii.


Returnarea produsului
  • 14 zile
Corectarea promoției
  • 2 perioade de catalog
Înlocuire produs defect
  • 2 luni
Alergie
  • 6 luni