Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Produse în Coș
Points to spend in the

Îngrijirea complexă

Nu există un produs ideal care să rezolve toate problemele de piele. Pentru a menține un aspect tânăr și sănătos al pielii, este important să urmați o îngrijire corespunzătoare. Influența factorilor externi, cum ar fi poluarea, se acumulează odată cu vârsta și accelerează procesul de îmbătrânire. Prin urmare, pentru a menține pielea tânără, este necesar și important să ai o îngrijire constantă și complexă.

Seria de produse NovAge creată special pentru a combate semnele principale ale îmbătrânirii pielii, acționând într-o manieră integrată. Sistemul de îngrijire zilnică NovAge este construit în așa fel încât fiecare pas să fie perfect complementar cu cel precedent, iar formulele special dezvoltate de șase produse sporesc eficacitatea reciprocă.
Îngrijirea complexă îndeplinește în totalitate toate nevoile pielii, oferindu-i curățare, hidratare și îngrijire. Ajută la obținerea celor mai bune rezultate în cel mai scurt timp. Două minute, de două ori pe zi - tot ce este necesar pentru îngrijirea corespunzătoare a pielii.

Pasul 1. Curățare
Demachiant
Primul pas este să cureți tenul de impurități și să înlături celulele moarte. Acest lucru permite produselor să fie mai ușor absorbite în piele și să genereze rezultate optime. Folosește dimineața și seara pentru a îndepărta machiajul, excesul de sebum și alte impurități. 

Loțiunea tonică
Loțiunea tonică echilibrează nivelul de hidratare al pielii și o pregătește pentru a absorbi celelate produse de îngrijire. Utilizează loțiunea tonică pentru a înlătura urmele de machiaj și pentru a obține o piele hidratată și fermă, fără pori vizibili. 

Pasul 2.  ÎNGRIJIREA ZONEI DE CONTUR A OCHILOR
Crema pentru pielea din jurul ochilor
Pielea din jurul ochilor este mai subțire și mai sensibilă, ceea ce înseamnă că semnele îmbătrânirii vor apărea mai repede în această zonă. Cremele pentru ochi au o textură mai ușoară și pătrund mai ușor în piele. Nu au parfum, pentru a evita iritarea pielii. Folosește crema în fiecare dimineață și seară pentru a satisfice necesitățile specifice acestei zone, precum linii fine și cearcăne. 

Pasul 3. STIMULARE
Cel mai bun mod de a stimula efectul cremelor de zi și de noapte este de a folosi seruri. Serurile conțin o concentrație mai mare de ingrediente active ce pătrund mai rapid și mai profund în piele obținând astfel rezultate mai bune. Folosește serul în fiecare zi, înainte de a aplica crema de zi sau crema de noapte.  

Pasul 4. HIDRATARE
Crema de zi
Încheie rutina de dimineață cu o cremă de zi, pentru a hidrata și proteja pielea împotriva factorilor externi precum poluarea. Asigură-te că dimineața aplici FPS pentru a evita ca razele UV să afecteze pielea. Aplică pe față, gât și decolteu pentru protecție maximă. Evită zona ochilor pentru că a fost deja îngrijită cu o crema specială. 

Crema de noapte
Noaptea, pielea se reface, așa că este mult mai receptivă la ingredientele din crema ta de noapte. Aplic-o pe fața curățată, după ce ai folosit serul, pentru a obține un aspect întinerit al pielii.