Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Produse în Coș
Points to spend in the

Piele impecabilă în doar 1 minut!

Oriflame prezintă SkinPro Sonic 3-in-1, un dispozitiv extrem de eficient care curăță delicat și profund pielea direct la tine acasă.

Despre ce merge vorba?

Răspuns: tehnologia sonică. Dispozitivele faciale sonice reprezintă o descoperire de ultimă oră - există o multitudine de dispozitive sonice de curățare, de exfoliere și de masaj - probabil ai aflat deja despre acestea. Dar care este motivul pentru care tehnologia sonică este atât de benefică pentru piele? Poate că utilizezi deja o periuță de dinți sonică - în acest caz știi cât de curați sunt și se simt dinții comparativ cu folosirea unei periuțe de dinți tradițională. Dispozitivele faciale sonice funcționează în același mod. Vibrațiile de înaltă frecvență pulsează la nivelul pielii - înlăturând literalmente impuritățile și contribuind astfel la stimularea microcirculației pielii și la îmbunătățirea tonusului acesteia.

Cum funcționează?
Se utilizează zilnic. Recomandăm programul automat pentru faţă de 60 de secunde.
Îndepărtează delicat machiajul ochilor cu ajutorul unei dischete din bumbac îmbibate în demachiant pentru ochi. A nu se utiliza dispozitivul pe zona delicată din jurul ochilor.
Umezeşte faţa şi peria de curăţare cu apă călduţă.
Aplică puţin gel de curăţare pe piele sau direct pe perie. A nu se utiliza geluri de curăţare care conţin particule exfoliante.
Porneşte dispozitivul şi selectează programul în funcţie de preferinţe.
Apasă delicat peria pe piele şi efectuează scurte mişcări circulare. A se evita zona de contur a ochilor. Vei simţi o vibraţie uşoară.
Atunci când programul este finalizat, clăteşte faţa cu apă călduţă şi usuc-o, tamponând-o delicat cu un prosop moale.
Clăteşte peria cu apă din abundenţă şi permite-i să se usuce în mod natural.
CAPĂT DIN SILICON PENTRU EXFOLIERE cu efect de netezire
Se utilizează o dată sau de 2 ori pe săptămână (în zile neconsecutive) după curăţare. Recomandăm programul automat pentru faţă de 60 de secunde.
Îndepărtează delicat machiajul ochilor cu ajutorul unei dischete din bumbac îmbibate în demachiant pentru ochi. A nu se utiliza dispozitivul pe zona delicată din jurul ochilor.
Umezeşte faţa şi capătul din silicon cu apă călduţă.
Aplică puţin gel de curăţare pe piele sau direct pe capătul exfoliant. A nu se utiliza geluri de curăţare care conţin particule exfoliante.
Porneşte dispozitivul şi selectează programul în funcţie de preferinţe.
Apasă delicat capătul din silicon pe piele şi efectuează scurte mişcări circulare. A se evita zona de contur a ochilor. Vei simţi o vibraţie uşoară.
Atunci când programul este finalizat, clăteşte faţa cu apă călduţă şi usuc-o, tamponând-o delicat cu un prosop moale.
Clăteşte capătul exfoliant cu apă din abundenţă şi permite-i să se usuce în mod natural.
CAPĂT DIN METAL PENTRU MASAJ cu efect tonifiant
Se utilizează ori de câte ori se doreşte. Pentru rezultate optime se utilizează zilnic pe pielea curată. POtrivit pentru faţă, linia maxilarului, gât şi decolteu. A se evita zona ochilor, puntea nasului, bărbia şi mărul lui Adam.
Aplică crema obişnuită şi permite-i să se absoarbă în piele.
Porneşte dispozitivul şi selectează programul în funcţie de preferinţe.
Apasă delicat capătul pentru masaj pe piele şi efectuează scurte mişcări circulare. A se evita zona de contur a ochilor. Vei simţi o vibraţie uşoară.
Atunci când programul este finalizat, şterge urmele de cremă rămase pe capătul dispozitivului cu ajutorul unei cârpe umede.
PROGRAMUL 1: PROGRAM AUTOMAT PENTRU FAŢĂ - 60 DE SECUNDE
O alegere perfectă, în special pentru primele utilizări ale dispozitivului!
Programul automat de 60 de secunde este proiectat pentru a optimiza timpul de curăţare şi exfoliere: 20 de secunde pentru frunte, 20 de secunde pentru nas, buză superioară şi bărbie, câte 10 secunde pentru fiecare obraz. După fiecare etapă, dispozitivul face o pauză scurtă între zone şi se opreşte complet la finalizarea programului.
PROGRAMUL 2: INTENSITATE RIDICATĂ CONTINUĂ
Selectează acest program pentru o acţiune mai intensă. Nu este recomandat pentru pielea sensibilă, iritată, subţire sau rănită.
PROGRAMUL 3: INTENSITATE SCĂZUTĂ CONTINUĂ
Selectează acest program pentru o acţiune prelungită, mai puţin intensă.
ÎNTREŢINERE SISTEM DE CUTĂŢARE 3-ÎN-1 SKINPRO SONIC
Întreţinerea dispozitivului SkinPro Sonic este importantă pentru a-i menţine performanţele.
Pentru mai multe informaţii despre utilizarea acestui produs, siguranţă şi întreţinere, citeşte instrucţiunile din interior.

CUM POATE ÎMBUNĂTĂȚI TEHNOLOGIA SONICĂ ASPECTUL PIELII?
Curățare:
Când cureți cu ajutorul mâinilor, pielea pare curată, dar pot râmâne impurități care nu sunt vizibile cu ochiul liber - curățarea sonică poate fi mult mai eficientă. Cu cât pielea este mai curată, cu atât este mai puțin probabil ca porii să fie blocați cu impurități și cu atât mai mult cresc șansele ca serul și loțiunea hidratantă să fie mai bine absorbite. 

Pentru a demonstra diferența pe care o poate face curățarea sonică, am comparat curățarea obișnuită cu mâinile și curățarea sonică folosind Sistemul de curățare a tenului 3-în-1 SkinPro Sonic. Am aplicat machiaj intens strălucitor pe fața modelului nostru și am rugat-o să curățe o parte cu mâinile, iar cealaltă parte cu capul periei de curățare SkinPro Sonic. Pariem că știi ce parte a feței arăta mai bine!

Exfoliere:
Chiar și atunci când îmbunătățești procesul de curățare de la cel manual la cel sonic, fără exfoliere pielea nu va avea un aspect la fel de sănătos. Atunci când celulele pielii mor, se acumulează pe suprafața pielii, ceea ce o poate face să aibă un aspect rigid și tern și cu pori lărgiți. Exfolierea îndepărtează celulele moarte ale pielii și curăță profund porii, netezind textura acesteia și redând aspectul sănătos și strălucitor al pielii.

Masaj:
Nu subestima niciodată beneficiile unui masaj facial! Pe lângă faptul că ajuta la eliminarea tensiunii și la relaxarea mușchilor faciali, este cunoscut faptul că masajul sonic stimulează microcirculația și chiar ajută la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii atunci când este folosit pentru o durată mai lungă de timp.

Ce părere ai despre curățarea, exfolierea și masarea pieleii cu ajutorului unui singur dispozitiv inteligent pentru a obține rezultate pe care le poți vedea și simți - dovedite clinic. Dacă ți-a plăcut sistemul anterior de curățare SkinPro, vei fi cu siguranță și mai încântată de cel sonic!

** Pe baza rezultatelor testelor consumatorilor cu utilizarea combinată a 3 duze și a unui produs de curățare și de îngrijire standard.
**Dovedit clinic.

Sistem de curățare a tenului SkinPro Sonic

Sistem de îngrijire a feţei 3-în-1 cu tehnologie sonică pentru o piele mai curată, mai luminoasă şi mai tânără. Dispozitiv ce funcţionează pe baterii cu trei capete detaşabile: perie de curăţare, capăt de exfoliere şi capăt de masaj. Prevăzut cu trei programe automate, inclusiv unul de 60 secunde. Funcţionează cu 2 baterii tip AA