Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Wellness Pack - Gold collection

Wellness Pack - secretul tinereții și longevității suedeze

Wellness Pack - secretul tinereții și longevității suedeze

În 2014, Wellness Pack a devenit cel mai bine vândut produs Oriflame și continuă să își consolideze poziția. Pentru a sărbători această realizare, vom lansa o ediție specială limitată Wellness Pack. Toate mândria și succesului nostru se află în această cutiuță de aur jubiliară. Grăbește-te să achiziționezi - oferta este limitată.

Wellness Pack - este o combinație unică a puterii de substante esențiale nutritive și antioxidanti utili. Un pachețel conține tot de ce aveți nevoie pentru a vă păstra tinerețea, sănătatea și frumusețea și pentru a vă menține în tonus. Wellness Pack este disponibil in doua variante: pentru bărbați și pentru femei. Proiectat și fabricat în Suedia, după standardele GMP.

Într-un pachețel găsiți o combinație puternică de multivitamine, minerale, Omega-3 și astaxantina - unul dintre cei mai eficienți antioxidanți!

Știință și cercetare suedeză la baza Wellness Pack!

Ascultați interviurile cu specialiștii noștri și aflați care sunt beficiile utilizării Wellness by Oriflame!

Mai multe detalii:

Centrul de expertiză Wellness

Centrul de expertiză Wellness

Categoria Wellness

Pentru a primi mai multe informații despre produse, efectuare a comenzilor și altele informații referitoare la brandul Wellness, puteți, făcând legătura cu un Consultant Oriflame.

Fiți activi cu Oriflame și Wellness!