Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Sun 360: înseamnă mai mult decât protecție

Sun 360: înseamnă mai mult decât protecție

Oriflame lansează o nouă gamă de produse de protecție solară pentru întreaga familie și pentru orice situație – Sun 360.

Oriflame știe să îmbuneze soarele. Cu noile protecții solare Sun 360 te poți bucura de soare fără consecințe și zilnic – nu doar pe plajă, ci și în oraș, chiar și pe vreme înnourată. Și datorită tehnologiei Multi-Rays, a ingredientelor hidratante și a extractelor naturale din plante suedeze, produsele te vor ajuta să obții un bronz frumos și să-l menții o lungă perioadă de timp.

Noua gamă include șase produse pentru față și corp: spray cu FPS 50, cremă pentru pielea sensibilă cu FPS 50+, cremă pentru copii FPS 50, loțiune cu FPS 30, stick cu FPS 30 și gel răcoritor după expunerea la soare.

Produsele de protecție solară Sun 360 protejează împotriva unei game largi de raze UVA/UBB, radicalilor liberi, impactul negativ al mediului și deshidratării. Toate produsele sunt testate dermatologic și dezvoltate folosind tehnologia Multi-Rays, care protejează împotriva razelor UVA/UVB, ceea ce înseamnă că previne arsurile solare, îmbătrânirea prematură și cancerul de piele. Vitamina E din compoziție rezistă la stresul oxidativ cauzat de efectele negative ale soarelui și mediului înconjurător. Extractul de mure, bogat în vitaminele A, C și E, păstrează umiditatea în piele și protejează împotriva radiațiilor UV. Iar zaharurile și mineralele din extractul de bumbac de nord, întăresc bariera de protecție a pielii, calmând-o în timpul expunerii la soare.

Întreaga gamă Oriflame Sun 360 este rezistentă la umiditate și transpirație, nu conține parfum, are o textură ușoară, se absorbe rapid și sunt non-lipicioase.

Câteva lifehack-uri pentru o acțiune eficientă: aplică cu generozitatea pe piele (cel puțin două linguri) cu 15-20 de minute înainte de a ieși din casă, reînnoiește protecția la fiecare două ore (inclusiv după contactul cu apa), lasă produsul să se absoarbă bine și evită contactul cu îmbrăcămintea. După expunerea la soare este necesar să folosești un produs după arsuri solare – va ajuta la ameliorarea disconfortului, îngrijirea corpului și păstrarea bronzului.

Protejează-te de arsuri, hiperpigmentare și fotoîmbătrânire folosind produsele Sun 360.

Contacte media:

Olga Kindyakova, specialistă în PR și marketing influencer Oriflame

olga.kindyakova@oriflame.com +7 (916) 501-65-31

Ksenia Kovalenko, agent de presă al JMgroup

k.kovalenko@jmgroup.ru + 7 (968) 016-09-00

Victoria Kamenskaya, agent de presă JMgroup

v.kamenskaya@jmgroup.ru +7 (925) 113-99-51