Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Нет предела совершенству

Participa la programul individual «Нет предела совершенству» by Oriflame

Crează un stil de viață frumos!

Primăvara - cel mai bun timp pentru a începe procesul de transformare internă și externă, pentru a scăpa de lucruri inutile, gânduri inutile, pentru a deprinde obiceiuri bune și de a începe o viață nouă, fericită și sănătoasă. În cadrul conceptului "Frumusețea ca stil de viață", Oriflame lansează programul «Нет предела совершенству», care îi va ajuta pe toți cei implicați în comunitate să devină mai buni și mai frumoși timp de 50 de zile!

Nu este un secret că, dacă se repetă aceeași acțiune în mod sistematic și regulat, atunci acesta devine un obicei. Programul «Нет предела совершенству» by Oriflame este organizat pentru 12 săptămâni, timp în care participanții vor primi quest-uri de zi cu zi pe trei vectori: de Îngrijire personală, Stil de viață sănătos și Crearea unei imagini elegante. 
Fiecare participant la începutul proiectului pune o brățară specială «Нет предела совершенству» pe o mână, în cazul în care nu îndeplinește sarcina zilei, participantul schimbă brățară pe altă mână.

Scopul este de a menține brățara pe o mână timp de 50 de zile. Pe parcursul acestei perioade, participanții se vor schimba, vor deprinde obiceiuri bune și vor face frumusețea stilul lor de viață. 

Participa la programul individual de transformare«Нет предела совершенству» by Oriflame, cu vedetele sportului și show-business-ului. Илья Авербух, Ирена Понарошку, Влад Соколовский, Рита Дакота și Арина Скоромная vă vor împărtăși cu placere realizările sale în cadrul proiectului. 

Cum poți deveni participant al proiectului «Нет предела совершенству»?

PASUL 1. Plasează o comandă în catalog în perioada capmaniei (de pe 20 februarie până la 22 aprilie) și obține brățara Браслет преображения*.

PASUL 2. Intră pe site-ul https://ru.oriflame.com/lifestyle-spring, înregistrează-te ( la înregistrare alege regiunea - Москва), și primește în fiecare zi câte o sarcină simplă.

PASUL 3. Spune-ne despre realizările tale în rețelele sociale cu hashtag #нетпределасовершенству și #oriflame50 după fiecare sarcină îndeplinită.

Cei mai activi participanți vor primi premii de la Oriflame pe tot parcursul campaniei, desemenea vor ajunge  și pe paginile Albumului aniversar de colecție Oriflame! 

Programul de transformare «Нет предела совершенству», va avea loc în perioada 20 februarie - 22 aprilie, 2017 pe  www.oriflame.com/lifestyle.

* Brățara va fi înclusă în comandă o singură dată cu dreptul la refuz (cod refuz - 540125) în perioada desfășurării acțiunii din 20 februarie până pe 22 aprilie 2017,(cataloagele№ 3, 4, 5). Brățara poate fi, achiziționată (cod 525910), la prețul de - 9 lei (codul nu poate fi rezervat). 

Descarcă prezentarea: Нет Предела Совершенству (PPT)