Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Accesul la site-ul și aplicațiile mobile a companiei Oriflame este limitat

Accesul la site-ul și aplicațiile mobile a companiei Oriflame este limitat

Pentru utilizatorii dispozitivelor cu versiunea Android 4.4 (și mai vechi) începând cu 30 iunie 2018.

Începând cu 30 iunie 2018 utilizatorii de smartphone-uri și tablete cu sistemul de operare Android versiunea 4.4 (și mai vechi) nu vor avea posibilitatea să acceseze site-ul și aplicațiile mobile Oriflame. Restricția se aplică pentru orice tip de lucrare în dispozitiv: înregistrare, plasarea și achitarea comenzilor, citirea informațiilor în contul personal și a altor materiale de pe site sau aplicații mobile. 
 
Motivul acestei restricții este că Consiliul de Standarde pentru Securitatea Industriei Cardurilor de Plată (PCI SSC) a întărit norme internaționale privind  protocoalele de securitate a plăților online. Aceste modificări sunt concepute pentru a proteja în continuare confidențialitatea și integritatea informațiilor transmise on-line. Modificările vor intra în vigoare la 30 iunie 2018.
 
Majoritatea consultanților Oriflame nu vor fi afectați de aceste modificări, deoarece restricțiile de utilizare se aplică numai dispozitivelor lansate în 2014 sau mai devreme.Pentru a evita perturbarea site-ului și a aplicațiilor mobile, utilizați smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android actualizat (versiunea 5 sau mai nou) sau dispozitive cu alte sisteme de operare.
 
Cum să înțelegeți ce sistem de operare este instalat pe smartphone sau tabletă?
Veți găsi informații despre acest lucru dacă deschideți meniul «Setări» (Settings) – «Sistem» (System) – «Despre telefon» (About phone)». 
 
Restricțiile nu sunt controlate de Oriflame și sunt implementate de organizațiile internaționale pentru a spori confidențialitatea și integritatea informațiilor transmise online.