Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Frumusețea nu are vârstă

Oriflame lansează noua campanie socială «Frumusețea nu are vârstă»

Compania Oriflame afirmă că adevărata frumusețe nu are vârstă. Acesta este mesajul principal al campaniei publicitare și a celor patru videoclipuri, dintre care două – cu participarea Irinei Gorbacheva și Tatianei Nekliudova.

Patru femei au participat la campania publicitară. Дарья Милка, 19 ani, model, actrița Irina Gorbacheva, 30 ani, antreprenorul Victoria Șiukina și modelul în vârstă de 61 ani Tatiana Nekliudova. Fiecare dintre aceste femei se confruntă în viața de zi cu zi cu diverse stereotipuri: «LA ai tăi 20 de ani te interesează doar petrecerile», «La 30 ar fi timpul să-ți construișeti o carieră», «La ai tăi 60, când să mai începi ceva nou»… Totuși, aceasta este doar o opinie impusă de alții, care nu ar trebui să ne afecteze modul de viață.

Marca suedeză, pentru a doua oară consecutiv, lansează o campanie publicitară neobișnuită, ideea inovativă a fost creată de compania Oriflame. Primul proiect de acest gen a fost «Anticasting» – toamna 2017 Irina Gorbaciova a anunțat de pe ecranul televiziunii că frumusețea unei femei nu depinde de evaluarea altora. Mii de oameni din întreaga lume au luat parte la mișcarea "Anti-Casting" și au împărtășit poveștile lor de frumusețe autentică. «Noua campanie «Frumusețea nu are vârstă» este o continuare a "Anti-Casting" și povestește despre viziune specială a companiei Oriflame frumusețe - ca stil de viață, – ne spune Senior Managerul Anna Plescheva.

Pentru a realiza această idee minunată compania Oriflame a fost ajutată de către regizorul suedez Jimmy Olsson și unul dintre cei mai buni operatori moderni, regizorul rus Vlad Opelyants. 

«Nu am inventat biografii pentru eroinele noastre, spune unul dintre autorii conceptului creativ, Kirill Kutalov. – Fiecare dintre ele spune o poveste profund personală, în felul său, care contrazice stereotipurile de vârstă existente în societatea noastră».

20 ani

30ani

40ani

60ani

  

Inspiră-te din poveștile eroinelor noastre, fiți frumoși la orice vârstă, luați parte la un flashmobul nostru și împărtășește povestea ta de frumusețe cu un hashtag #suntfrumoasă!

Campania publicitară «Frumusețea nu are vârstă» startează pe 19 februarie 2018.