Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Dukting ca mod de viață

Dukting ca mod de viață

Alătur-te săptămânii suedeze a serviciului suport clienți.

Suntem originari din Suedia și există ceva special în stilul și atitudinea noastră de lucru. Suedezii îl numesc cu cuvântul duktig - sună drăguț, dar are o însemnătate mare - să-ți faci treaba cât mai bine, mai precis, mai corect, să lucrezi cu plăcere.

Această săptămână este dedicată angajaților noștri, clienților și Brand Partenerilor – tuturor celor care creează și se bucură de atmosfera Oriflame alături de noi.

Am pregătit o mulțime de informații interesante și utile pentru tine!

Pe 6 octombrie, 10:00 ora Moscovei, transmisie live „Suntem cu toții Dukting!” cu Darek Gradys - Operations & Customer Service Director, CIS

Pe 7 octombrie, urmărește activitățile noastre pe canalele telegram

Pe 8 octombrie, 10:00 ora Moscovei, te așteptăm la seminarul web „Ce este un serviciu?” cu Darek Gradys - Operations & Customer Service Director, CIS

 

Catalogul Oriflame este simbolul nostru. Astăzi este publicat în 40 de limbi ale lumii de 17 ori pe an! Fiecare catalog conține articole noi și peste 400 de produse cu reducere. Dacă nu ai la îndemână versiunea tipărită, accesează site-ul – acolo vei găsi mereu catalogul curent.

 

Creăm produsele noastre cu echipamente moderne, controlăm cu atenție calitatea produselor și avem grijă de mediu.

Lumea frumuseții este atât de diversă, iar clienții noștri au ghizi de încredere – brand partenerii noștri! Make-up artiștii și trenerii Oriflame organizează cursuri de master-classuri, își împărtășesc experiențele pe rețelele de socializare, înregistrează recenzii ale noilor produse – și o fac cu plăcere și dăruire!


Vrei să comunici? Specialiștii din centrul nostru de contact sunt întotdeauna gata să răspundă la întrebări prin telefon, e-mail sau chat. Sarcina noastră este să ascultăm și să înțelegem fiecare client.


Colectăm cu atenție și dragoste fiecare comandă înainte de expediere, pentru ca tu să fii mulțumit!


Frumusețea ca stil de viață nu cunoaște limite, motiv pentru care livrăm produsele noastre în întreaga lume. Îți poți ridica comanda la un punct de deservire comod. Nu ai chef să ieși din casă? Cumpărăturile tale vor fi livrate de curier.

Suntem originari din Suedia și există ceva special în stilul și atitudinea noastră de lucru. Suedezii îl numesc cu cuvântul duktig - sună drăguț, dar are o însemnătate mare - să-ți faci treaba cât mai bine, mai precis, mai corect, să lucrezi cu plăcere.