Skip to main content Skip to main menu Skip to search
 1. Главная
 2. Presă
 3. Știri
 4. COVID-19: mesaj din partea comunității globale Oriflame

COVID-19: mesaj din partea comunității globale Oriflame

Pentru comunitatea noastră iubitoare a frumuseții din întreaga lume

 Sănătatea și siguranța oamenilor noștri – angajați, consultanți și clienți – este cea mai mare prioritate.

 Întreaga lume trece prin momente dificile. Noi, în calitate de companie ne-am alăturat efortului global de a preveni răspândirea virusului COVID-19. Urmăm cu strictețe toate indicațiile guvernelor și autorităților de sănătate. Am dezvoltat reguli și recomandări despre cum să ne comportăm în această situație și informăm constant angajații noștri despre actualizarea lor. Și chiar aplicăm mai consistent valorile și principiile culturii Oriflame, deoarece cultura noastră ne face puternici și ne unește în fața dificultăților.

 În calitate de companie, dorim ca toți să fiți în siguranță, să faceți tot posibilul pentru a preveni răspândirea virusului, pentru a rămâne bine informați, pentru a vă putea proteja pe voi și pe cei din jurul vostru și pentru a menține igiena la un nivel nou care să corespundă cu scara problemei. Nimeni din lume nu poate spune cât va dura această situație. Nu putem decât să-i urmărim dezvoltarea.

 Aș dori să vă împărtășesc măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura că angajații, consultanții și consumatorii noștri să fie în siguranță:

 Birourile noastre:

 • Am anulat toate călătoriile internaționale.
 • Am amânat și anulat reuniunile și evenimentele noastre internaționale și urmăm recomandările guvernelor locale cu privire la evenimentele din regiuni.
 • Am transferat majoritatea angajaților noștri la lucru de acasă. Am restricționat accesul vizitatorilor în birourile noastre și rugăm oamenii să rămână acasă dacă se simt rău sau au simptome de gripă sau de răceală comună. Am consolidat măsurile de prevenire: curățarea minuțioasă și dezinfectarea obligatorie a suprafețelor din birourile noastre.

Produsele noastre

 • Echipa noastră de control a calității Oriflame Global Quality team au verificat fabricile noastre de produse finite și garantează siguranța tuturor produselor noastre și respectarea acestora cu standardele interne și standardele internaționale de calitate.
 • Toate fabricile Oriflame respectă standardele Bunelor practici de fabricație (GMP). Buna practică de fabricație (GMP) reglementează mediul de producție în ceea ce privește măsurile de igienă și previne orice contaminare sau contaminarea produselor, și asigură procedura de proiectare adecvată, monitorizare și controlul proceselor de producție.
 • În conformitate cu cerințele legale și cu standardele noastre interne stricte, toate produsele, la care acestea se aplică, sunt supuse testelor microbiologice, care le garantează siguranța consumatorilor.
 • Suntem conștienți de cererea crescută de produse de îngrijire personală și produse din categoria Wellness, și facem tot posibilul pentru a satisface această cerere.

În numele campaniei Oriflame, precum și ca președinte a Federației Mondiale a Asociațiilor de Vânzare Directă (WFDSA), aș dori să le spun tuturor consultanților noștri: în aceste momente dificile, este foarte important ca dvs. în calitate de parteneri a brandului Oriflame, să oferiți clienților dvs. doar informații precise, rezonabile și informații confirmate despre produsele noastre, fără exagerare și promisiuni nejustificate. Este foarte important pentru noi să prevenim exploatarea ilegală a crizei actuale. Nu am tolerat niciodată astfel de fapte și cu atât mai mult nu le vom tolera acum, când atât de multe sunt în joc.

Comunitatea noastră

Temerile, legate de apariția COVID-19 ne obligă să practicăm distanța socială – un set de măsuri sociale concepute pentru a preveni răspândirea virusului. Este foarte important să luați aceste măsuri foarte în serios pentru a asigura siguranța persoanelor din grupul de risc. Dar, distanțarea socială nu ar trebui să ne separe, dimpotrivă, o putem folosi pentru a ne apropia unul de celălalt!

Chiar dacă nu ne putem întâlni personal, există multe alte modalități de a ne fi utili unul altuia. Putem inspira încredere și putem oferi sprijin celor dragi, prietenilor, partenerilor și colegilor, pur și simplu apelând sau întâlnindu-ne într-un videochat. Ne putem ajuta reciproc împărtășind secretele și trucurile vânzărilor online sau spălându-ne bine pe mâini și rămânând acasă când ne simțim rău.

Ajutându-ne unii pe alții și lucrând împreună, vom supraviețui perioadelor dificile, ne vom menține unitatea și vom ieși din aceste încercări chiar mai puternici decât înainte!

Vă rugăm să aveți grijă de dvs.

Cu stimă,

Magnus Brannstrom,

președintele și directorul general al companiei Oriflame