Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Feel Good. Dă frâu liber emoțiilor!

Feel Good. Dă frâu liber emoțiilor!

Попробуй новую коллекцию туалетных вод и парфюмированных гелей для душа, пробуждающих эмоции.

Energia unei dimineți viguroase, îndrăgosteala, fericirea, relaxarea — noua colecție de geluri de duș și parfumuri Feel Good creată pentru a oferi doar emoții pozitive. РRețeta pentru o bună dispoziție constă în compozițiile de parfum cu uleiuri esențiale naturale. Ce vrei să simți astăzi?
 
Un început fermecător al zilei: Yuzu și Mentă
Mirosul proaspăt și obraznic Wake Up te va ajuta să îți reîncarci starea de spirit chiar de dimineață. Chiar dacă ai adormit după miezul nopții, dimineața după un duș veți fi plini de putere și pregătiți pentru noi aventuri.
 
Starea de spirit romantică: prune și piperul negru
Trezește-ți partea pasională cu aroma senzuală Loved Up și notele sale principale — prună catifelată și piper negru picant. Acest duet este perfect atunci când te pregătești pentru o întâlnire.Apropo, piperul negru — un afrodisiac bine-cunoscut, așa că pregătiți-vă pentru faptul că alții vor simți vibrațiile care provin de la fluidele dragostei tale.
 
Plină de chef și dispoziție: portocală roșie șiș curcuma
Notele portocalei roșii și a curcumei în geluri de duș Be Happy — este o bucurie pură și fericire pe care o trăim atunci când este infinit de fericită. Aroma este atât de colorată încât doriți să cântați și să dansați deja în baie!
 
Relaxare completă: lavandă și cedru
Lasă în urmă toate grijile, învăluite în captivanta aromă de lavandă și cedru dulce. Chill Out — gelul de duș perfect după o zi grea și lungă. Aroma blândă se odihnește, ca o cântare, și șterge din minte toată anxietatea și grija, plonjând într-o stare de fericire dulce.
 
Купить продукты