Skip to main content Skip to main menu Skip to search
 1. Главная
 2. Presă
 3. Știri
 4. Oriflame lansează noul produs Wellness «Calciu marin & Vitamina D»

Oriflame lansează noul produs Wellness «Calciu marin & Vitamina D»

Sunteți sigur că aveți suficient calciu?

Compania Oriflame prezintă noul «Calciu marin & Vitamina D». Calciu marin & vitamina D cu Aquamin este o sursă 100% naturală de calciu. O cale simplă de a obține mineralele vitale de care au nevoie oasele tale, astfel încât să te bucuri de viață și să îți urmezi planurile pe termen lung cu încredere.

Densitatea minerală a țesutului osos după 30 de ani începe să scadă, la aproximativ 50 de ani acest proces este accelerat brusc. Consumul de calciu menține densitatea osoasă, consolidează și menține dinții sănătoși, asigură permeabilitatea pereților vasculari, permite coagularea sângelui, contractarea mușchilor și inima să se bată.

Corpul uman nu produce singur calciu, ci vine dincolo de noi. Mineralele provenite din alimente nu sunt complet absorbite, acest proces este împiedicat de excesul de potasiu, fosfor și magneziu, precum și de lipsa sau excesul de grăsime. Prin urmare, este important să înțelegeți că nu are sens să utilizați rata zilnică de calciu, dacă organismul nu o poate asimila. ВCel mai important factor al absorbției este consumul simultan de vitamina D. Este dovedit clinic faptul că vitamina D naturală nu numai că ajută organismul să absoarbă calciul mai eficient, ci și ca dirijor, asigură acumularea acestuia în țesutul osos și dinți.

La baza complexului «Calciu marin & vitamina D» se află complexul multimineral AquaminTM, care conține calciu bioactiv și vitamina D, precum și 72 de oligoelemente, care sporesc semnificativ acțiunea și digestibilitatea calciului. Mineralele sunt colectate din surse regenerabile în apele curate din largul coastei Islandei

Produsul nu conține lactoză, OMG, gluten, culori artificiale, arome și conservanți. Nu este un medicament. În ambalaj - 30 de comprimate masticabile.

Recomandări pentru folosire:

 • De la 18 ani.
 • 1-2 tablete zilnic în timpul mesei.
 • Pot fi luate cu pachetul Wellness.
 • Este important să consultați un medic înainte de utilizare dacă este planificată o sarcina, în timpul sarcinii sau alăptării.

De ce avem nevoie de calciu?
În corpul uman sunt 206 oase. Ei ne țin în poziție verticală, ne permit să ne mișcăm liber și să avem un stil de viață activ. Calciul este necesar nu numai pentru a construi densitatea osoasă la tineri, dar și pentru prevenirea osteoporozei, precum și menținerea oaselor sănătoase la persoanele în vârstă.

Ce face oasele noastre mai puternice?

Alimentația corectă

Oasele puternice, ca orice altceva în corpul uman, sunt rezultatul unei alimentații sănătoase echilibrate, care include o mulțime de alimente bogate în calciu.

      

Plimbările

Dacă organismul dumneavoastră nu primește cantitatea necesară de vitamina D, calciul din alimente și suplimente nu este absorbit. Amintiți-vă că cea mai bună sursă de vitamina D este soarele.

     

Stil de viață activ

Exercițiile fizice cu greutatea corporală (sărituri, squat, săritul în coardă) ajută la întărirea oaselor.

      

Suplimente de calciu

Pentru a îmbunătăți digestibilitatea elementului macro, este necesar să se respecte următoarele reguli:

 • pentru a diversifica dieta cu alimente bogate in vitamine D, C si magneziu;;
 • evita alcoolul, nicotina, apa carbonatată, cârnați și carne afumată - acestea contribuie la percolarea calciului din organismа;
 • reducerea consumului de sare - contribuie, la îndepărtarea mineralelor din organism și, de asemenea, dăunează mucoasei gastrointestinale, care afectează absorbția.