Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Din Suedia cu dragoste: pentru natură și pentru pielea ta

Din Suedia cu dragoste: pentru natură și pentru pielea ta

 ORIFLAME PREZINTĂ NOILE PRODUSE DIN SERIA LOVE NATURE 

Compania suedeză Oriflame are mai mult de o jumătate de secol, și tot acest timp rămâne conform principiului său principal - crearea de produse cosmetice pe bază de ingrediente naturale. În centrele noastre de cercetare și dezvoltare din Dublin și Stockholm, ne străduim continuu să creăm tehnologii și formule inovatoare, dar încă ne inspirăm din natura noastră, care are totul pentru o îngrijire eficientă a pielii.  Pentru toți cei care împărtășesc dragostea noastră pentru lumea din jurul nostru, am creat Love Nature - o linie de produse pentru îngrijirea zilnică, în care ingredientele organice din plante sunt ingredientele active.

Formulele biodegradabile ale produselor din serie nu conțin pesticide și parabeni și nu dăunează mediului, iar ambalajul este fabricat din plastic reciclat.

Aloe Vera & Apă de Nucă de Cocos organice pentru împrospătarea și hidratarea tenului normal Love Nature

Componentele cheie ale produselor pentru pielea normală — apă de nucă de cocos și de aloe vera, concepute pentru a menține frumusețea naturală și aspectul sănătos. Particularitatea aloe vera, un puternic antioxidant natural, — are capacitatea de a pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, pentru a atrage și a reține umiditatea în celule. În plus, extractul său tonulează perfect, înmoaie, calmează și regenerează pielea, făcând să pară mai lină, mai fermă și mai radiantă.Apa de nucă de cocos, saturată cu aminoacizi, vitamine și minerale utile, reîmprospătează și hrănește pielea, făcând tonul feței mai uniform. În sinergie, aceste ingrediente oferă efectul dorit atât de 20 și 40 de ani, deci vă recomandăm să utilizați aceste produse la orice vârstă. 

Crema demachiantă cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice Love Nature, 125 ml, 49 lei Îndepărtează bine machiajul și curăță pielea fără să usuce. Se aplică cu mișcări ușoare de masaj, spălate cu apă.
   
Loţiune tonică purificatoare cu ulei din arbore de ceai şi lămâie verde, 150 ml, 49 lei Elimină urmele de machiaj şi impurităţi, lăsând pielea perfect curată, tonifiată şi purificată. Reduce aspectul porilor, conţine acid salicilic pentru echilibrarea pielii predispuse la coşuri.
   
Cremă de faţă hidratantă cu aloe vera şi apă de nucă de cocos Love Nature, 50 ml, 49 lei
Redă echilibrul şi luminozitatea pielii, netezeşte şi catifelează.
   
Mască & Exfoliant 2-în-1 cu aloe vera şi apă de nucă de cocos Love Nature, 75 ml, 49 lei
Curăţă în profunzime, lăsând pielea hidratată şi strălucitoare. Exfoliază, închide porii şi revitalizează pielea cu aspect tern şi obosit.
   

Fapte interesante

Frunzele de aloe vera conțin 99,5% apă, această plantă poate trăi fără umiditate ani la rând, supraviețuind în cele mai uscate zone. Denumirea populară a plantei «100 de ani» — nu este întâmplătoare: aloe vera trăiește până la  100 de ani.

Apa de nucă de cocos este absolut sterilă, dacă nuca de cocos nu a fost deteriorată și are un PH neutru. Sunt cunoscute situațiile când, în timpul celui de-al doilea război mondial, răniților de pe frontul Pacificului li se injecta apă de nucă de cocos în loc de soluție fiziologică și plasma de sânge.  

Uleiul de arbore de ceai și lime-ul mexican sunt ideale pentru îngrijirea pielii grase -  Love Nature

În procesul de îngrijire a pielii grase importante sunt prevenirea inflamațiilor, controlul luciului inestetic, lupta cu punctele negre și reducerea porilor dilatați.  În produsele Love Nature cu toate aceste aspecte se descurcă 2 componente naturale cu acțiune puternică.  Extractul de arbore de ceai deține proprietăți antibacteriene și antiimflamatoare, de asemenea uniformizează structura pielii. Lime-ul mexican normalizează cantitatea de sebum, curăță delicat și eficient, reduce porii dilatați, tonifiază pielea și îi redă culoarea naturală, sănătoasă. 

Gelul de curățare purificator cu ulei organic din arbore de ceai și lime Love Nature, 125 ml, 49 lei. 

. Curăță eficient pielea și în același timp reglează excesul de sebum.  Se aplică cu mișcări ușoare circulare și se clătește cu apă.

   

Loțiune tonică purificatoare cu ulei organic din arbore de ceai și lime Love Nature, 150 ml, 49 lei.

Tonifiază și instantaneu împrospătează pielea, reduce porii și pregătește pielea pentru pașii următori de îngrijire.

   

Loțiune de față matifiantă cu ulei organic din arbore de ceai și lime Love Nature, 50 ml, 49 lei.

Reglează producerea de sebum, reduce luciul inestetic, hidratează și protejează pielea
   
Ulei de față purificator din arbore de ceai organic și lime Love Nature, 10 ml, 49 lei.

Produsul este destinat utilizării în zona  care prezintă simptome ale apariției inflamației. Are proprietăți antibacteriene și previne dezvoltarea proceselor inflamatorii.

   

Exfoliant & Mască 2-în-1 purificatoare cu ulei organic din arbore de ceai și lime Love Nature, 75 ml, 49 lei.

Curăță în profunzime, exfoliază delicat, reduce luciul inestetic și conferă pielii un aspect sănătos. Se utilizează în 2 moduri: ca exfoliant —1-2 ori pe săptămână; ca mască — 2 ori pe săptămână, timp de  10-15 minute.
   

Fapte interesante

Denumirea oficială a arborelui de ceai — Melaleuca și această denumire nu are nimic în comun cu ceaiul. «Arbore de ceai» a fost numit de către coloniștii Australiei, care fierbeau frunzele acestui copac pentru ceai, iar apoi au început să folosească frunzele și în vindecarea rănilor.  

După ce doctorul James Lind, în sec.  XVIII, a depistat că lime-ul și alte citrice bogate în vitamina C se descurcă excelent cu boala scorbut (aportul insuficient de vitamina C), aceste fructe erau luate în toate călătoriile marine. Marinarii englezi numeau aceste fructe limeys.

Ovăzul și fructele goji în îngrijirea pielii uscate Love Nature

Orice tip de piele are nevoie de o îngrijire zilnică, iar cea uscată – de o îngrijire dublă.  Din cauza lipsei de lipide care îndeplinesc funcția de barieră, pielea uscată nu este capabilă să mențină umezeala și astfel este mai predispusă la apariția iritațiilor. Pentru pielea uscată, pentru produsele Love Nature au fost alese adevărate ingrediente hrănitoare – extractul de ovăz și fructele goji. Destul de modest la exterior, ovăzul este o adevărată comoară de componente active biologice. În special, aceste fructe conțin vitaminele din grupa B, care hidratează și hrănesc pielea, mențin umiditatea acidului fitic, previn exfolierea biotinei și a altor microelemente sănătoase. Fructele goji —sunt campioane la capitolul  concentrația elementelor hrănitoare, nutritive, vitamine, aminoacizi, polizaharide și antioxidanți, care calmează eficient și protejează pielea uscată, au capacitatea de menținere a umidității și-i oferă pielii energie, vitalitate și frumusețe. 

Apă micelară calmantă cu ovăz și fructe goji organice Love Nature, 150 ml, 49 lei.
Curăță delicat pielea și o pregătește pentru pașii următori de îngrijire. Nu usucă pielea și menține echilibrul de hidratare al pielii. Acest produs este ideal și în îndepărtarea machiajului
   
Cremă de față hrănitoare cu ovăz și fructe goji organice Love Nature, 50 ml, 49 lei.
Hidratează, hrănește, calmează pielea și o protejează de  factorii externi care produc iritațiile.
   
Mască de față calmantă cu ovăz și fructe goji organice Love Nature, 75 ml, 49 lei.

Calmează și catifelează pielea și-i oferă senzația de confort.  După aplicarea acestui produs, pielea obține o strălucire sănătoasă.

   

Fapte interesante

În operele filosofice ale lui Cicero, Vergilius, Ovidiu, ovăzul era menționat ca plantă în cultura cerealelor pentru pâine, dar atunci el deja era folosit de oameni în scopuri medicinale.  

«Fructul veșniciei», «fructul fericirii», «vinul matrimonial» — acestea sunt toate denumirile fructului goji. Conform legendei, chinezul Li Ținioni a trăit 256 de ani anume datorită acestui fruct. 

Produsele Love Nature pentru toate tipurile de piele

 Gel pentru ochi cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice Love Nature, 15 ml, 49 lei

Hidratează, catifelează, netezește și împrospătează pielea din jurul ochilor. Are o textură ușoară care se absoarbe imediat.  

   

Burete konjac, ediție limitată, 119 lei.

Must-have în îngrijirea pielii, chiar și a celei sensibile! Ajută la curățarea în profunzime și în același timp delicată a pielii, asigurând un efect de exfoliere. Fabricat din fibre naturale.

   

Ceea ce este important despre ORIFLAME

Screen eco-etic
Toate ingredientele trec o procedură unică de screening, care confirmă originea etică, calitatea și siguranța. Noi niciodată nu folosim ingrediente din surse care se află sub pericol de dispariție. 

Particule de exfoliere naturale
În toate produsele noastre exfoliante sunt doar granule biodegradabile, cum ar fi coaja de alune. Aceste particule se dezintegrează în mod natural și nu dăunează mediului acvatic.  

Extracte naturale
Toate extractele componente în produsele Oriflame sunt de origine naturală.

Formule sigure
Produsele noastre trec teste privind siguranța lor și corespund standardelor stricte de producere.