Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame lansează o nouă campanie de vară «Simte frumusețea»

Oriflame lansează o nouă campanie de vară «Simte frumusețea»

Frumusețea poate fi nu doar văzută, ci și auzită, atinsă, inhalată, gustată, iar vara asta te vei asigura singur!

80% din viața noastră reprezintă acțiunile repetitive pe care le facem exclusiv doar pentru a obține rezultate. Ne luăm abonamente la sala de sport pentru a ne pregăti corpul pentru plajă, folosim produse cosmetice pentru a ascunde ridurile și chiar mergem în călătorii doar pentru a face poze pe care ulterior le publicăm pe rețelele sociale. Când suntem concentrați doar pe rezultate, uităm că fericirea stă în lucrurile mici.

În această vară Oriflame îți va umple viața cu impresii de neuitat și te va ajuta să simți frumusețea cu toată ființa ta. Vei descoperi, spre fericirea ta, că frumusețea nu poate fi doar văzută, dar și auzită, atinsă, simțită și gustată.

Vara noastră va fi asemenea unui colaj de vise, unde vor fi adunate cele mai frumoase momente.

Savurează aceste momente și simte frumusețea.

  • AtingeSimte magia atingerilor împreună cu noua serie a produselor de îngrijire a corpului Vita Care în catalogul №7 (din13 mai până pe 2 iunie).
  • Încearcă: Simte diversitatea ingredientelor naturale împreună cu produsele seriei îmbunătățite Love Nature.
  • Privește: Dă-ți voie să fii tu și colorează lumea cu noul brand de cosmetică decorativă On Colour.
  • Simte: Trezește-ți simțurile cu noua colecție Feel Good! Energieromantismbucurie – ce simți în acest moment?
  • Ascultă: Frumusețea este muzica care se aude în timpul ploilor de vară, muzica care se aude atunci când deschizi borcănașul cu cremă sau capacul rujului iubitAscult-o și ea va rămâne pentru mult timp în amintirea ta.

Vrei să afli mai multe informații? Urmărește toate noutățile noastre! Te așteaptă 5 istorii video despre cele cinci simțuri ale omului și care sunt produsele care te ajută să trezești aceste simțuri pentru a simți adevărata frumusețe!

Alte momente care te fac să simți frumusețea acestei veri!

Vino la Leto Live 2019
«Vara Live 2019»  - sărbătorile frumuseții și ale sănătății petrecute în familie, care vor fi organizate în cadrul campaniei “Simte frumusețea”. Vă așteaptă standuri și evenimente tematice dedicate alimentației sănătoase, îngrijirii pielii și stilului de viață. Smoothie-party, masterclass culinary, antrenamente, selectarea aromelor în funcție de stil și make-up masterclass – Vino și simte frumusețea ta!

Participă în activitățile – Instagram

În afară de frumusețe, de asemenea putem simți și bunătatea. Și anume acest lucru ne propunem pentru vara 2019 Oriflame. Postează pe Instagram impresiile acestei veri cu hashtagul #simtefrumusețea.

De asemenea, te invităm la joacă. Participă în questurile cu premii și bifează însărcinările intrigante, cum ar fi spre exemplu, mergi desculț prin iarbă, întâmpină răsăritul pe plajă, mergi la diferite festivaluri care au loc în orașul tău etc. Urmărește @oriflame.play, alătură-te acestui joc și află toate informațiile.