Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Frumusețea ta este mai mult decât tendințele.

Frumusețea ta este mai mult decât tendințele.

Trăim în lumea tendințelor. În fiecare zi, o mulțime de newsmakeri și trendsetteri ne vorbesc despre ce este frumos, ce este modern, cum să ne machiem ochii, buzele, sprâncenele, părul etc. Fugim în urma tendințelor și de fiecare dată suntem în pierdere.  PENTRU CĂ TENDINȚELE NU SUNT UN SCOP, CI DOAR UN MIJLOC.
Cu adevărat importantă ești tu. Frumusețea ta. Unicitatea ta. Temperamentul și visurile tale. Nu este altceva mai important.

În acest context, compania Oriflame anunță o nouă mișcare, care te va ajuta să-ți descoperi frumusețea adevărată, indiferent de ritmul tendințelor.
Oriflame – expertul suedez în frumusețea ca stil de viață, și noi știm că frumusețea adevărată este mai mult decât ultimile tendințe promovate ca standarde sau părerile oamenilor pe care nu-i cunoaștem. Noi vrem să arătăm frumusețea fiecărei femei și pentru asta anunțăm concursul make-up artiștilor «The ONE Beauty Award».

Trebuie să treci 4 etape: 

Etapa 1: Înregistrarea pe site 

Runda de calificare, înregistrarea pe site-ul https://lifestyle.expert. Înregistrarea tuturor participanților se efectuează online, prin completarea cererii pe site începând cu 18 februarie 2019, 00.00 min. până la 31 martie 2019, 24.00 min., inclusiv. Valabil pentru toți participanții de pe teritoriul țării.

Этап 2: Beauty-Days

Organizarea evenimentelor, întâlnirilor la care vor fi invitați toți participanții înregistrați, care au completat formularul online de înregistrare. În cadrul acestor evenimente, fiecare participant își va demonstra măiestria. Partiicpanții sunt invitați din timp. Împreună cu ei se fixează ziua, ora, locul și alte detalii. În timpul evenimentului, participantul primește o trusă cu produse The ONE. În decursul a 3-4 ore, el își va etala și demonstra toate capacitățile de make-up artist.

Этап 3:Tutorialele video

Fiecare participant primește însărcinarea de a crea un tutorial video în conformitate cu cerințele organizatorilor și să-l plaseze pe www.youtube.com – de la ora 00.00 min., data de 22 aprilie 2019, până la orele 24.00 min, data de 28 aprilie 2019, inclusiv. Juriul va alege 3 finaliști.

Этап 4: Marea finală se va desfășura pe data de 25 mai 2019

În ziua organizării etapei a 4 – 25 mai 2019 se va desfășura ultima luptă a finaliștilor. Ora, locul, formatul vor fi anunțate preventiv pe site-ul www.oriflame.md. Totalurile vor fi plasate pe site-ul www.oriflame.md, în data de 25 mai, în timpul evenimentului. Înmânarea premiului câștigătorului concursului va avea loc în perioada 26 mai 2019 – 30 iulie 2019, inclusiv.

Unde poți afla mai multe detalii?

PAGINA PENTRU UTILIZATORI
PAGINA PENTRU MAKE-UP ARTIȘTI

Descarcă:

Prezentarea campaniei sezoniere(pdf)
Condiții complete(pdf)