Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Murad și Natalia Osmann prezintă parfumurile-pereche Born to Fly

Murad și Natalia Osmann prezintă parfumurile-pereche Born to Fly

Ce poate fi mai minunat decât călătoriile împreună? Fiecare călătorie este o oportunitate de a ne deschide mai mult sufletele unul altuia, dăruindu-ne emoții de neuitat.
Murad și Natalia Osmann, bloggeri și creatorii proiectului #FollowMeTo, prezintă parfumurile-pereche Born to Fly Oriflame.

Pentru acest cuplu de îndrăgostiți, pasiunea de a călători s-a transformat în jobul pe care-l fac zi de zi.
Murad transmite în pozele pe care le face cele mai vibrante culori ale țărilor pe care le vizitează. Pozele acestui proiect ne molipsesc cu spiritul aventurii și tot ce ne dorim e să pornim imediat în călătorie.

Fiind o conexiune cu lumea întreagă,  aromele Born to Fly Oriflame, într-o singură clipă, te duc în orice colț al lumii doar inspirând parfumul lor seducător.
Born to Fly este o lume întreagă adunată în sticluțele elegante, un cocktail magic de ingrediente din diferite colțuri ale lumii: para japoneză, nectarul de agave mexicane, lavanda și magnoliile franțuzești, care ne însuflețește sentimentele și ne conduce spre noi călătorii.

Urmează-ți inima în întâmpinarea întregii lumi împreună cu parfumurile-pereche Born to Fly! 

Apa de parfum pentru ea Born to Fly

Aroma seducătoare a fructelor combinate cu acordurile gingașe ale santalului.

Ediția feminină îmbină nectarul de agave mexicane, finețea perelor nashi japoneze și delicatețea magnoliei franțuzești. Nota finală a lemnului cald de santal oferă și mai multă inspirație pentru-ți cuceri visurile.

Preț159 lei. 
   
     
    Apa de toaletă BORN TO FLY FOR HIM

O aromă proaspătă condimentată cu note de citrice.

O aromă curajoasă, energică, masculină inspirată de nectarul de agave mexicane, salvia aromatică, câmpurile de lavandă din Franța și grădinile de yuzu din Japonia. Este o invitație să explorezi lumea și să îți trăiești viața din plin.

Preț 159 lei. 

 Descoperiți lumea împreună! Fie ca inimile voastre să bată la unison cu ritmurile orașelor și țărilor noi, iar sentimentele dintre voi să fie mai puternice cu fiecare pas pe care-l faceți.

Aromele Born to Fly  sunt o invitație spre diferite locuri exotice și inspirație pentru călătoriile spontane și emoțiile de încântare.