Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Dăruiește cadouri în stil suedez

Dăruiește cadouri în stil suedez

Kilometri de blocaje în trafic, agitația de dinainte de Anul Nou, cozi în mall-uri și o dispoziție rea… Îți pare familiar? Se pare că noi la Oriflame am găsit o modalitate de a nu ceda emoțiilor negative și să-ți menții calmul înainte de sărbători.

Suedezii sunt foarte creativi: au inventat un fermoarul, centura de siguranță, filosofia populară Lagom și chiar și-au inventat propriul mod de a dărui cadouri!

Acum nu mai e nevoie să pierzi timpul stând la cozi și în trafic și într-un final să faci alegerea greșită. Accesează site-ul lifestyle.expert/gift și treci testul, care va defini prietena ta, de exemplu, ca Fröken Romantică, sau prietenul, să spunem, ca Mister Hipster. Ghidul nu vă va spune doar ce cadou este potrivit pentru cei dragi, ci va oferi, de asemenea, cea mai potrivită opțiune la cel mai bun preț. Bună dispoziție și un cadou minunat oferit! 

Alegeți cadouri împreună cu Oriflame și eroii din istoria Anului Nou Murad și Natalia Osmann, uitați de cumpărăturile epuizante în ajunul Anului Nou și bucurați-vă de sărbătorile de iarnă!