Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Împărșești și tu istoria frumuseții adevărate, fii membru al proiectului Anticasting de la Oriflame!

Împărșești și tu istoria frumuseții adevărate, fii membru al proiectului Anticasting de la Oriflame!

Pe 29 octombrie 2017 compania Oriflame lansează a doua etapă a proiectului Anticasting, a cărui imagine e actrița Irina Gorbacheva.

Distribuiți istoria frumuseții unei persoane apropiate de dvs. pe site-ul proiectului www.anticasting.net și devino parte a mișcării Anticasting! Scopul nominalizării – spune despre frumusețea adevărată a omului, care trăiește în armonie cu propria sa lume, indiferent de opiniile altora.

Pe 3 decembrie în diferite orașe ale Rusiei va avea loc ziua-Anticasting, unde toate persoanele vor avea posibilitatea de a participa la o sesiune foto, conceput pentru a dezvălui frumusețea unică a fiecărui participant. Printre fotografii proiectului se află un maestru de clasă mondială Agata Pospeshinska, ale căror imagini împodobesc paginile și coperțile revistelor Vogue, Harper'sBazar, Elle și multe alte ediții.  

Compania Oriflame – expert suedez în domeniul frumuseții. Noi credem că adevărata frumusețe – este unicitatea fiecărei persoane, pe care o împărtășești cu ceilalți. Frumusețea nu depinde de evaluările altora, este un mod de viață și încredere în sine.

Printre participanții mișcării Anticasting se numără și bloggerii cunoscuți ca Алена Есипова @esipchenish și Дарья Малыгина @dariamalygina.

Alăturați-vă proiectului Anticasting și nominalizați-vă prietenii!

Detalii pe www.anticasting.net