Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Magnus Brannstrom, președintele și directorul general al companiei Oriflame, a fost declarat președinte al WFDSA - Federația Mondială a Asociațiilor de Vânzari Directe.

Magnus Brannstrom, președintele și directorul general al companiei Oriflame, a fost declarat președinte al WFDSA - Federația Mondială a Asociațiilor de Vânzari Directe.

Federația Mondială a Asociațiilor de Vânzări Directe (WFDSA) — это международная торговая организация, este o organizație comercială internațională, care unește peste 60 de asociații naționale de vânzări directe. Astăzi WFDSA a anunțat că președințele și directorul general al companiei Oriflame Magnus Brannstrom a fost ales președinte al asociației și va deține acest post până în anul 2020. Predecesorul lui Brannstrom a fost președintele companiei Amway, Doug Devos.

“Este o onoare și un privilegiu pentru mine — să servesc industriei în calitate de Președinte al Federației Mondiale a Asociațiilor de Vânzări Directe la acest moment remarcabil. Astăzi, în era tehnologiei informației, lumea trece printr-o transformare serioasă și cred că industria vânzărilor directe și comunitățile profesionale asociate, unite prin obiective comune, sunt importante mai mult ca oricând — asigurând dezvoltarea spiritului antreprenorial și furnizarea serviciilor de calitate. Aștept cu nerăbdare oportunitatea de a multiplica și de a dezvolta experiența pe car o am și predecesorilor mei, pentru a ridica standardele industriei de vânzări directe la nivel global”, — spune Magnus Brannstrom

Anterior, Brannstrom a deținut funcția de vicepreședinte la WFSDA. În trecut, el a fost și președinte în SELDIA — Asociația Europeană de Vânzări Directe.

“Занимать пост председателя WFSDA на протяжении последних трех лет было честью для меня. Мы не достигли бы наших целей без крепкого партнерства и поддержки от национальных ассоциаций прямых продаж по всему миру, — говорит слагающий полномочия Даг Девос. — Под руководством Магнуса Брэннстрома прямые продажи в надежных руках. Я никогда не был так оптимистичен и уверен в будущем нашей индустрии”.

DESPRE WFDSA

WFSDA a fost fomdată în 1978. Este o asociație comercială globală a industriei de vânzări directe, care este estimată cu 182,6 miliarde de dolari. Federația unește mai mult de 60 de asociații naționale de vânzari directe. Vânzările directe — este vorba de comerțul cu produse și servicii direct de la clienți, fără a utiliza comercianții cu amănuntul permanent (retail). Informații suplimentare: http://wfdsa.org

DESPRE COMPANIA ORIFLAME

Fondată în 1967 de către doi fraţi şi prietenul lor, Oriflame este în prezent o companie internaţională de produse cosmetice și Wellness care foloseşte metoda vânzării directe în peste 60 de ţări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice și Wellness suedeze naturale sunt puse în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanţi independenţi, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro. Oriflame oferă oportunități de afaceri persoanelor care tratează frumusețea ca mod de viață, se străduiesc să câștige bani și să-și realizeze ambițiile. Compania consideră că frumusețea este o reflectare a stilului de viață, unde este important și cum arăți dar și cum te simți. Principiul principal al activității Oriflame este respectul pentru oameni și natură, care se reflectă asupra politicii sociale și de mediu a companiei. Oriflame susține mai multe proiecte de caritate din întreaga lume și este co-fondator al Fondului Internațional pentru Copii. Acțiunile companiei sunt cotate la bursa OMX Nordic.