Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Irina Gorbacheva a devenit imaginea unei noi campanii a brand-ului suedez Oriflame

Irina Gorbacheva a devenit imaginea unei noi campanii a brand-ului suedez Oriflame

Zilnic, milioane de femei din întreaga lume participă la un casting extenuant. Încercând să te conformezi standardelor abstracte de frumusețe, căutând noi tendințe femeile devin involuntar victime ale opiniei publice și își pierd din unicitate, și împreună cu ea - armonia interioară și încrederea în sine.

Aceasta e ideea ilustrată în videoclipul de deschiderea a noii campanii Anticastig Oriflame cu Irina Gorbacheva în rolul principal.Conform scenariului, eroina filmului este la un casting. Membrii comisiei fiind - prietena-fashionistă, șeful, vecinul de casă, o doamnă exigentă în vârstă - toți evaluând-o și oferindu-i un verdict negativ. Însă Irina înțelege că toată critica - este cenzura ei interioară, care difuzează clișeele evaluative ale societății moderne, iar asta nu îi va zdruncina încrederea ei în forțele proprii.

«Dimineața, înainte de a părăsi casa, fiecare femeie trece prin așa numit-ul casting», – ne spune Kirill Kutalov, senior manager de dezvoltare a conceptelor creative. «Ea se apreciază prin ochii altora. Vrem să eliberăm femeile de aceste experiențe dureroase și să arătăm că toate acestea se întâmplă numai în mintea lor».

«Irina a jucat superb în acest rol», – a menționat Anna Plescheva, senior manager Marketing & PR al companiei Oriflame. «Ea a interpretat perfect toate personajele ale căror voci au sunat în videoclip și a arătat cât de important este să fii încrezură în tine, să știi cine ești cu adevărat și să crezi în adevărata ta frumusețe. La urma urmei, această conștientizare ne face fericiți».

Campania publicitară începe în Rusia și țările CSI pe data de 9 octombrie 2017.

Detalii pe site-ul  www.anticasting.org