Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. #Двигайсяклучшему împreună cu Oriflame

#Двигайсяклучшему împreună cu Oriflame

Ce este frumusețea? Pentru noi frumusețea – este stilul de viață. Armonia dintre lumea interioară și cea exterioară. Ia de la viață tot ce-i mai bun. Fii energic și plin de viață. Începe acum mișcarea spre armonie. Fă acum primul pas spre frumusețe. Începe acum mișcarea către perfecțiune. 

De pe 28 august dăm start noului proiect #двигайсяклучшему. Te așteaptă 8 săptămâni de antrenamente cu îndrumarea experților în frumusețe – staruri, sportivi și bloggeri, printre care și trainerii școlii I love running, nutriționistul Татьяна Рыбакова, beauty-bloggerul Вероника Заборовская (Nikkoko8), campionul olimpic Александр Легков și fermecătoare cântăreață, model și prezentatoarea TV Сати Казанова. Veți învăța totul despre modul activ de viață, alimentație corectă, îngrijirea personală, și noile tendințe. Proiectul se va încheia cu o cursă online, prima în istorie, care va uni mii de oameni din întreaga lume și va avea loc 21 octombrie la 12-00 (Ora Moscovei).

Alăturați-vă celei mai frumoase comunități din țară și a aduna istoria realizărilor lor. Alătură-te acestui maraton și fă-ți noi prieteni din orașul tău. Distribuie fotografii pe rețelele de socializaree cu hashtagul #двигайсяклучшему și vei primi un video personalizat, despre cum te-ai perfecționat tu în acest timp.

Înregistrează pe site-ul www.oriflame.ru/lifestyle-run din 28 august 2017.