Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Un ton perfect al pielii cu noua serie Optimals Even Out

Un ton perfect al pielii cu noua serie Optimals Even Out

Cum să previi foto-îmbătrânirea pielii? Un complex echilibrat de ingrediente active în fiecare produs Optimals Even Out te va ajuta să-ți protejezi pielea zilnic de razele UV și deshidratarea acesteia, să-ți definești tonul pielii, reduce petele pigmentare și previne apariția acestora. 

Curățare profundă, catifelare și un ten neted

Influența negativă a mediului înconjurător influențează starea pielii cauzând  îmbătrânirea prematură. Complexul protector Anti-pollution Active, intrând în componența produselor Optimals Even Out,  menținând nivelul necesar de hidratare și returnându-i strălucirea. În componența noii serii de asemenea este și complexul LumiLight, care reduce petele pigmentare și redefinește netezimea tenului. 

Ingrediente naturale din inima Suediei

Fiecare produs a acestei serii este creat pe baza complexului natural de ingrediente active, extrase din plantele suedeze, selectate cu acuratețe pentru proprietățile lor benefice.  Împreună, ele ajută la reducerea pigmentării pielii, oferindu-ți un ton uniform și neted.

 

O ÎNGRIJIRE SIMPLĂ DIN 4 ETAPE

PASUL 1. Curățarea și tonifierea

Gel spumant împotriva pigmentării  Optimals Even Out

Gel spumant cremos cu complex natural de ingrediente active extrase din plante și cu complexul iluminator LumiLight pentru o curățarea delicată a pielii. Uniformizează tonul și oferă o strălucire radiantă. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de piele.

 

10 din 10 femei confirmă: că după utilizarea produsului pielea este profund curățată și catifelată*

Loțiune tonică împotriva pigmentării Optimals Even Out

Loțiunea tonică iluminatoare cu complex natural de ingrediente active cu extract din plante suedeze și complexul iluminator LumiLight. Reduce pigmentarea și oferă o strălucire radiantă pielii, curățind delicat. Tonifică și  înăsprește porii. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de piele.

 

 

9 din 10 femei confirmă: că după utilizare pielea strălucește și tonul devine uniform*

 

PASUL 2. Îngrijirea pielii din jurul ochilor

Crema împotriva pigmentării pentru pielea din jurul ochilor Optimals Even Out

Crema hidratantă cu complex natural de ingrediente active din extracte de plante suedeze, cofeină și complexul iluminator LumiLight. Reduce  cearcănele și petele pigmentare, instantaneu făcând pielea din jurul ochilor mai luminoasă oferindu-i un aspect sănătos. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de piele.

 

 

8 din 10 femei confirmă: că după utilizarea efectul este imediat de înălbire a pielii din jurul ochilor*

 

PASUL 3. Stimulare și activare

Serul împotriva pigmentării Optimals Even Out

Ser hidratant cu microparticule luminoase uniformizează tonul pielii, reduce pigmentarea oferindu-i o strălucire delicată. Cu complex natural de ingrediente active pe baza extractelor de plante suedeze și complexul iluminator. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de piele.

Volum: 30 ml.

Preț: 199 lei

8 din 10 femei confirmă: тон кожи выравнивается*

 

PASUL 4. Îngrijirea de bază

Crema de zi împotriva pigmentării SPF 20 Optimals Even Out

Crema hidratantă împotriva pigmentării SPF20 returnează pielii strălucirea radiantă, uniformizează tonul și reduce hiperpigmentarea pielii. Formula cu ingrediente naturale active, complexul iluminator LumiLight și complexul protector Anti-pollution Active. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de piele.

Volum: 50 ml.

Preț: 175 lei

Crema de noapte împotriva pigmentării Optimals Even Out

Catifelată, hidratantă crema de noapte uniformizează tonul pielii, oferindu-i o strălucire radiantă și reduce pigmentarea. Creat în baza ingredientelor active și complexului iluminator LumiLight. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de piele.

Volum: 50 ml.

Preț: 175 lei

Seria pentru îngrijirea facială Optimals Even Out în vânzare de la data de 23 aprilie 2017.

 

* Conform rezultatelor de consum cu utilizarea cremei de zi și noapte și a serului Optimals Even Out.