Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Compania Oriflame a devenit laureat al premiului Anti-Aging 2017

Compania Oriflame a devenit laureat al premiului Anti-Aging 2017

Compania Oriflame a devenit câștigătorul premiului anual Anti-Aging 2017 al revistei «Домашний очаг». Anti-Aging în Federația Rusă – este analogul premiului revistei americane Good Housekeeping, care se desfășoară din anul 2010, și se bucură de respectul necondiționat al comunității de experți și încrederea nelimitată a cumpărătorilor.

Timp de câteva luni, redacția revistei «Домашний Очаг», a invitat experți independenți, staruri din Rusia și cititori ai revistei au evaluat cu grijă produsele cosmetice din diferite segmente de preț. La nominalizarea «Cel mai bun ulei» editorii au preferat uleiul hrănitor de față  Ecobeauty de la Oriflame.

Seria Ecobeauty deja dispune de trei certificate, care garantează disponibilitatea ingredientelor ecologice de înaltă calitate în componența produsului, lipsesc parabenii și parfumurile sintetice, și de asemenea respectă principiile față de mediul înconjurător.

Combinația unică de ulei de argan prețios foarte nutritiv, semințelor de bumbac și floarea soarelui, intră în componența uleiului de față Ecobeauty de la Oriflame, asigură protecție antioxidantă, hidratarea și regenerarea pielii. Uleiul de argan organic este compus în special din acizi grași, dispune de proprietăți de hidratare și protecție. Extractul de bumbac, oferă protecție antioxidantă și calmează pielea.

Specialiștii de la Oriflame lucrează zilnic pentru a îmbunătăți formulele și tehnologiile de producere, pentru a oferi clienților cu adevărat produse eficiente și de înaltă calitate. Pentru companie este o onoarea să fie onorată cu acest premiu și să fie apreciată atât de cititori cât și de un juriu format din experți.