Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. O nouă eră a produselor Optimals – linia revoluționară Age Revive

O nouă eră a produselor Optimals – linia revoluționară Age Revive

Oriflame mereu desăvârșește formulele, oferind femeilor cele mai efective produse pentru îngrijirea facială pe baza ingredientelor naturale. Linia Optimals Age Revive al mărcii suedeze este special creat pentru a înlătura principalele semne ale îmbătrânirii pielii. În urma utilizării ingrate a produselor ridurile devin mai puțin vizibile, pielea devine mai hidratată și oferindu-i un aspect revigorant și sănătos!

 

EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE DEMONSTRAT ȘI UN ASPECT RADIANT DE TÂNĂR

Timp de  50 de ani natura suedeză este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru oamenii de știință de la Oriflame: plantele suedeze sunt cunoscute prin calitatea lor de a rezista celor mai severe condiții meteorologice. Pentru noul complexul al îngrijirii pielii Optimals Age Revive experții companiei au folosit ingredientele naturale care aduc cel mai mare beneficiu pielii datorită compoziție lor unice cu o concentrație mare de antioxidanți, vitamine și microelemente. Precum, mesteacănul alb suedez în compoziția noua liniei previne apariția petelor pigmentare, trifoiul roșu calmează pielea datorită antioxidanților săi, iar coacăza luptă împotriva apariției ridurilor.

Utilizarea complexă a produselor  Optimals Age Revive ajută la îmbunătățirea aspectului pielii: reduce ridurile, pielea devine mai catifelată și fermă, petele pigmentare se diminuează și se redefinește tonul pielii.

Optimals Age Revive – reprezintă o combinație dintre cele mai bune metode ale naturii și a științei pentru un aspect frumos, radiant și sănătos.

 

4 PAȘI SIMPLI PENTRU O PIELE IDEALĂ

PASUL 1. CURĂȚAREA

O etapă importantă pentru o piele perfectă este curățarea. Pentru a obține un rezultat ideal este necesar a curăța în 2 etape: prima fiind demachierea și tonifierea. Acestea îţi vor lăsa pielea curată şi împrospătată, dar mai ales, vor asigura o mai bună absorbţie a produselor de la următorii paşi din rutină..

8 din 10 femei confirmă: că utilizarea în complex a laptelui demachiant și loțiunii tonice asigură o curățare mai eficientă a pielii de machiaj și impurități*

Lapte demachiant Optimals Age Revive

Laptele demachiant cu vitamina Е și complexul natural de ingrediente active pe baza trifoiul roșu și orzului hrănește și hidratează pielea, reducând ridurile și catifelând pielea. Pentru toate tipurile de piele.

Volum: 200 ml.

Preț: 145 lei.

Loțiune tonică Optimals Age Revive

Loțiune revigorantă luptă împotriva îmbătrânirii pielii, reducând ridurile și în același timp curățând-o. Formula cu panteonul și complexul natural de ingrediente active pe baza extractelor de ienupăr suedez și zmeură exfoliază, micșorează porii și tonifică pilea oferindu-i senzație de prospețime. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de ten.

Volum: 200 ml.

Preț: 145 lei.

 

PASUL 2. ÎNGRIJIREA ZONEI DE CONTUR A OCHILOR 

Continuă cu crema de ochi pentru a asigura acestei zone delicate din jurul ochilor pentru ai oferi toate cele necesare pentru un aspect tânăr mereu.

7 din 10 femei confirmă: instantaneu oferă prospețime*

Crema anti-îmbătrânire pentru conturul ochilor Optimals Age Revive

Crema catifelată pentru ochi luptă împotriva semnelor îmbătrânirii, diminuează ridurile, iluminând cercurile întunecate și reducând umflătura de sub ochi. Formula cu cafeină și complexul natural de ingrediente active pe baza extractului de mesteacăn alb suedez și coacăză roșie revigorează pielea și stimulează micro-circulația și elimină semnele de oboseală. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de ten.    

Volum: 15 ml.

Preț: 179 lei.

 

PASUL 3. STIMULARE & AMPLIFICARE 

Pentru a amplifica efectul este necesar să utilizeze serul pentru că acesta conține o formula super-concentrată ce vă va oferi un rezultat rapid și dorit..

8 din 10 femei confirmă: imediat hrănește și catifelează pielea **

Serul anti-îmbătrânire Optimals Age Revive

Serul fin luptă împotriva semnelor îmbătrânirii pielii, reduce ridurile, instantaneu hidratând și minimalizând vizual porii oferindu-i pilii strălucirea necesară. Formula cu acidul hialuronic și complexul natural de ingrediente active pe baza extractelor de mesteacăn alb, coacăză roșie, ulei din semințe de in și mure. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de ten..

Volum: 30 ml

Preț: 229 lei.

 

PASUL 4. HIDRATAREA

Hidratarea calitativă și regulată a pielii - asigurarea sănătății, tinereții și frumuseții în viitor. După aplicarea serului pe fața curățată și pregătită folosește crema de zi pe gât și față, și crema de noapte seara, evitand zona ochilor. 

8 din 10 femei confirmă: produsele Optimals Age Revive reduc ridurile**

Crema de zi anti-îmbătrânire SPF 15 Optimals Age Revive

Crema de zi luptă împotriva semnelor îmbătrânirii, reducând ridurile, hrănind și hidratând intens pielea, oferindu-i strălucirea necesară. Formula cu complexul natural de ingrediente active pe baza extractelor de mesteacăn alb suedez, coacăză roșie, cătină și ulei din semințe de in și de asemenea și complexele Anti-pollution Active și Firming Active protejează pielea de îmbătrânirea prematură și de influența negativă a mediului înconjurător. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de ten.

Volum: 50 ml.

Preț: 199 lei.

Crema de noapteanti-îmbătrânire Optimals Age Revive

Crema anti-îmbătrânire de noapte luptă împotriva semnelor îmbătrânirii, hidratează intensiv și hrănește pielea în timpul somnului. Formula cu complexul natural de ingrediente active pe baza extractelor de mesteacăn alb suedez, coacăză roșie, cătină și ulei din semințe de in și de asemenea și complexele Anti-pollution Active și Firming Active reduce ridurile și îi oferă pielii revigorare și strălucire chiar de dimineață. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de ten.

Volum: 50 ml.

Preț: 199 lei.

Seria de îngrijire a pielii faciale  Optimals Age Revive în vânzare din 12 martie 2017.* Conform rezultatelor testelor de consum de ingrijire complexă Optimals Age Revive.

** Conform rezultatelor testelor de consum de ingrijire complexă Optimals Age Revive.