Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame prezintă NovAge Time Restore

Oriflame prezintă NovAge Time Restore

Noua generație de produse pentru îngrijirea pielii mature

Indiferent de vârstă o femeie mereu dorește să arate atrăgător. Însă după vârsta de 50 de ani apar unele afecțiuni ale pielii, își fac apariția petele pigmentare, ridurile, pielea își pierde din fermitate și elasticitate. Anume din aceste cauze specialiștii companiei Oriflame a creat noua serie NovAge Time Restore pentru pielea matură, întărită cu inovatoarea tehnologie anti-îmbătrânire, acționează asupra unor astfel de semne ca reducerea collagen-ului, elastinei și hidratării! 

Inovatoarea tehnologie anti-îmbătrânire

La baza noii serii stă tehnologia inovatoare Genistein SOY – este un nutriment eficient derivat din soia care ajută la mărirea sintetizării collagen-ului în urma căruia pielea devine fermă, ridurile mai puțin evidente iar conturul feței își capătă definiția. Se activează procesele intracelulare, celulele capătă umiditate iar pielea divine mai fermă și hidratată. Tehnologia GenisteinSOY de asemenea dispune de antioxidanți care luptă împotriva pericolelor exterioare. În compoziția acestei serii mai este inclus și extractul de celule stem al plantei Plantago Lanceolata care menține integritatea collagen-ului și elastinei în afara matricei extracelulare. Structura mai puternică și densă permite să țină sub control nivelul melaninei care se adună în celulele pielii mature în urma căruia se reduc apariția și numărul petelor pigmentare.  

Frumusețea și a doua tinerețe a pielii 

Noul complex cu efect de întinerire NovAge Time Restore pentru pielea matură restabilește fermitatea și elasticitatea pielii, redefinește conturul feței, netezește ridurile evidente și reduce petele pigmentare.

94% procente din femei confirmă: că după 6 săptămâni de utilizarea a noii serii în complex crește elasticitatea și redefinește conturul feței.

Îngrijirea complexă zilnică

 

Îngrijirea complexă pentru tenul matur cu efect de întinerire NovAge Time Restore – este un sistem alcătuit din 4 pași simpli capabil să asigure îngrijire maximă pielii în condiții de casă. Demonstrat clinic că îngrijirea în complex este de 7 ori mai efectivă decât utilizarea  produselor separat.

Setul seriei NovAge Time Restore include lapte-demachiant, gel exfoliant, crema pentru conturul ochilor și buzelor, serul pentru față și gât și crema de zi SPF 15 și crema de noapte.

Prețul setului: 2099 lei.

Noua serie NovAge Time Restore apare în vânzare de la data de 19 februarie 2017.