Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Compania Oriflame a obținut premiul «Здоровое Питание»

Compania Oriflame a obținut premiul «Здоровое Питание»

În toamna anului 2016 au fost anunțate rezultatele premiului  «Здоровое Питание», a cărei misiune este de atragerea atenției publicului la rolul unui stil de viață sănătos și alimentației corecte. Brandul suedez, al doilea an consecutiv, a primit prestigiosul premiu și a fost marcat în două nominalizări concomitent. 

Premiul «Здоровое Питание», în fiecare an efectuează o selecție riguroasă a companiilor nominalizate, subliniind brandurile care au adus contribuții semnificative la dezvoltarea și promovarea ideii unui stil de viață sănătos. Selectarea câștigătorilor a fost efectuată pe o listă de criterii și a implicat o analiză  aprofundată a experților și membrilor juriului competent. Aceste criterii au ajutat la efectuarea unei alegeri obiective, și de-asemenea, la selectarea celor mai bune produse din fiecare categorie. 

In acest an, brandul suedez ”Oriflame” a câștigat în două categorii: «Cel mai bun Brand» în categoria «Vitamine și Suplimente», asigurarea un renume de un brand de încredere, care fabrică produse de calitate, și « Cel mai bun proiect social al anului pentru o alimentație sănătoasă » pentru proiectul  «Wellness Upgrade»

Compania Oriflame este mândră de realizările sale, deoarece specialiștii companiei lucrează cu atenție la formule inovatoare, selectînd cele mai bune ingrediente naturale. Compania lucrează cu cei mai de încredere specialiști, promovează ideiile unui stil de viață sănătos și conceptul de o combinație armonioasă a frumuseții externe și interne.