Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Apa de parfum MY DESTINY by ORIFLAME

Apa de parfum MY DESTINY by ORIFLAME – Secretul de de a fi unica

Compania Oriflame a creat un parfum nou My Destiny, conceput pentru a sublinia unicitatea fiecarei femei. Adaugarea de cristale de turmalina il face special - deoarece, în natura, nu exista doua minerale identice. Pentru prima data in istoria lumii parfumeriei, compania Oriflame a decis sa reflecte acest concept in proiectarea unei sticlute speciale pentru parfumul My Destiny, fiecare dintre acestea este fabricata intr-un singur exemplar!Puterea scinteietoare a turmalinei 

My Destiny este o apa de parfum cu adevarat speciala deoarece contine turmalina – un mineral pretios, cunoscut pentru proprietatea de a insufla un sentiment de incredere si a dezvalui latura creativa a vietii. Frumusetea incredibila a turmalinei, o mare varietate de culori si forme, intruchipeaza unicitatea posesoarei sale: doar fiecare femeie – este unica si irepetabila.

Un buchet unic al parfumului

Acest parfum rafinat si seducator se deschide cu note luminoase si spumante de grapefruit, note delicate de afine si stropi de apa a florilor de lotus. In "inima» My Destiny se impletesc feminin petale de bujor, flori de portocal senzual si nemaipomenita mireasma a caiselor catifelate. Notele de baza combina intr-un mod rafinat sunete ale notelor de paciuli, heliotrop magnetic si tarta de vanilie.

Notele de varf: grapefruit, afine, floare de lotus  
Creaza o prima impresie despre parfum, imbie cu aroma timp de 10 minute.

Notele de baza:
 paciuli, heliotrop, vanilie
Aroma reminiscenta, se deschide in 30 de minute dupa aplicare.

Notele "din inima" parfumului: bujor, floare de portocal, caise
Aceasta este adevarata natura a aromei; pe deplin dezvaluit intr-o ora dupa aplicare.


Prima inovatie din lume in domeniul parfumeriei

Originalitatea buchetului parfumului My Destiny este subliniata de sticla in care il gasesti. Procesul de realizare a fiecarei sticle este unic datorita tehnologiei speciale: in masa de sticla topita se adauga pigmentul de culoare verde intensa - culoarea turmalinei. Rezultatul este o sticla absolut exceptionala, cu un model irepetabil, care reflecta unicitatea fiecarei femei. Oriflame - prima companie ce introduce in lumea frumusetii conceptul unei sticle exclusive.


 

Apa de parfum My Destiny

Un parfum luminos, intens și bogat in fructe verzi, inzestrat cu prospetimea lotusului de apă, note feminine de bujor in inima aromei si note de patchouli rafinat. Ingredientul special - cristale de turmalina – ce inspira energia si incredere. Fiecare flacon este realizat în mod individual si este unic – pentru prima data in lumea parfumerie!

Volum: 50 ml


Apa de parfum My Destiny este in vanzare din 02 octombrie 2016.