Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame a luat din nou premiul Allure Best of Beauty!

Oriflame a luat din nou premiul Allure Best of Beauty!

Pe 18 octombrie 2016 în muzeul impresionismului rusesc a avut loc una din cele mai așteptate înmînări de premiu în categoria industriei cosmetice - Allure Best of Beauty 2016. Oriflame a treia oară devine învingător, fiind numiți ca cei mai buni în această categorie.

În acest, an tema premiului a fost arta în toate formele sale. Comentatorii evenimentului au fost Vlad Lisovet și directorul revistei Allure Csenia Vagner.

În acest an, jurații au avut o sarcină extrem de dificilă – să aleagă cele mai bune produse de cosmetică și parfumerie din 3600 de produse! Pentru a oferi o notă obiectivă, jurnaliștii nu doar testau minuțios fiecare produs, dar și se consultau cu profesioniștii în această industrie referitor la compoziția, proprietățile, chiar și aspectul exterior. Și doar acele produse ce au demonstrat eficacitatea au putut pretinde la premiu

După rezultate Allure Best of Beauty 2016 Rujul de buze The ONE Lip Sensation a primit premiul în categoria «Machiaj», lipit pe picior de egalitate cu produsele mărcilor premium. 

Cititorii au ales două produse Oriflame – Crema nutritivă de zi  «Miere și Lăptic – Seria de Aur»și Gelul de duș cu miros de lămîie și verbină

Pentru Compania Oriflame e o mare onoare să primească din nou acest premiu Allure Best of Beauty, căci aceasta demonstrează că produsele brandului nostru nu doar au dovedit eficacitatea lor, dar și e îndrăgită de cumpărători. În fiecare zi Oriflame lucrează la perfecționarea formulei și dezvoltarea produselor inovatoare, pentru ca frumusețea feminină să devină un mod de viață.