Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Produse în Coș
Points to spend in the
  1. Pagina principală
  2. Presă
  3. Știri
  4. Noua linie de produse The ONE Featherlight de la Oriflame

Noua linie de produse The ONE Featherlight de la Oriflame

Tot mai multe femei din întreaga lume preferă make-up-ul lejer, ce nu creează efectul de "mască", dar în același timp expresiv și luminos. Cu toate acestea, nu toate produsele de machiaj îndeplinesc ambele cerințe dintr-o dată, și de multe ori doamnele trebuie să facă un compromis prin alegerea între texturi aerate și un machiaj spectaculos. Inspirat de visurile femeilor de a fi uimitoare, fără  a apela la o întreagă trusă de produse, experții Oriflame au dezvoltat o nouă gamă de produse The ONE Featherlight.Gama de produse "Ultra-Light"  este o combinație de texturi subtile, ingrediente de îngrijire culori trendy și luminoase. O paletă bogată și "inteligentă" de produse într-o formulă perfectă ce va crea un make-up de orice intensitate de la delicat și romantic, la extravagant și expresiv.

Alina Tereshchenko, Make-up artist-ul oficial Oriflame Russia: "Farmecul machiajului proaspăt este întotdeauna în vogă. Textura pulbere delicată a noii game The ONE Featherlight permite să fie ușor de aplicat, este rezistentă, și nu formează efectul de "mască" pe față. Culorile saturate pot fi amestecate pentru a crea o imagine unică cu ușurință! Cu noua gamă de produse vei fi mereu în trend!

 

Ruj 5-în-1 The ONE Colour Stylist Featherlight
Rujul hidratant cu formulă ultra-lejeră se simte pe buze precum un balsam*, totodată asigurându-le o culoare uniformă şi un grad înalt de acoperire, de la prima aplicare*. Cu un amestec de ceară naturală de floarea soarelui şi fructe, formula hidratantă se topeşte la contactul cu buzele*, conferindu-le catifelare şi îngrijire.

Volum: 4 g.

 

Rimel The ONE Featherlight 
Creat cu un amestec natural de extract din seminţe de floarea soarelui şi ceară de fructe, pentru gene mătăsoase şi uşoare precum un fulg. Asigură o finisare de durată şi un aspect atât de natural încât ai senzaţia că nu porţi deloc machiaj*. Peria ingenioasă Pillow separă şi acoperă fiecare geană în parte, conferind o alungire uimitoare fără să încarce*.

Volum 8 ml.

 

Fard-pulbere The ONE Featherlight
Pune-ţi în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu acest fard-pulbere pentru pleoape cu formulă mătăsoasă, în nuanţe intens pigmentate şi pline de strălucire. Uşor de uniformizat, cu o acoperire graduală, îţi permit realizarea cu uşurinţă a unor lookuri diverse, de la subtil la intens. Formula lejeră asigură o acoperire uniformă.

Volum: 1,3 g.


Blush The ONE Featherlight
Ușor ca o pană, fardul de obraz cu minerale clare dă o strălucire delicată și un pigment saturat, se aplică foarte simplu și arata extrem de natural pe piele.

Volum: 2 g.

 

Gama de produse The ONE Featherlight se va afla în vânzare din 11 septembrie 2016.