Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Îmbunătățește-ți condiția fizică și starea de spirit cu WELLNESS UPGRADE Oriflame

Îmbunătățește-ți condiția fizică și starea de spirit cu WELLNESS UPGRADE Oriflame

Tendința stilului de viață sănătos câștigă rapid popularitate în întreaga lume! În zilele noastre este la modă să fii sănătos, să renunți la obiceiuri proaste, să acorzi o atenție deosebită dietei și exercițiilor fizice. 

În susținerea acestui domeniu important lansăm un nou proiect WELLNESS UPGRADE, care va ajuta nu doar să cunoașteți elementele de bază ale unui stil de viață sănătos, dar, de asemenea, metode eficiente de promovare a acestuia. 

10 activiști ai mișcării Wellness, parteneri ai brandului nostru suedez, vor trece o instruire exclusivă pe teritoriului campusului Wellness, situat în suburbiile Moscovei, sub îndrumarea unor experți recunoscuți în domeniul fitness, nutriție și maeștri în oratorie. Participanții la WELLNESS UPGRADE vor avea un program destul de strict: instruire, antrenamente, seminarii, master-class-uri,  sarcini individuale și foarte puțin timp liber. Pentru a reuși, eroii noștri trebuie să lupte împotriva lenei, temerilor, dependenței, să muncească din greu asupra propriei persoane și să nu fie indulgenți cu sine.    

După cursul WELLNESS UPGRADE, participanții vor fi în mod oficial ambasadori ai unui stil de viață sănătos și vor fi capabili să împărtășească cunoștințele cu alții, realizând visurile lor de sănătate și frumusețe!

A primi o doză de inspirație urmărind evoluția participanților poate fi posibilă pe platforma proiectului oriflame.md/wellness-camp începând cu data de  18 iulie 2016, unde de două ori pe săptămână vor fi postate rapoarte video din campusul WELLNESS UPGRADE, sfaturile experților, însărcinarea săptămânii pentru spectatorii proiectului, rețete utile, complexe sportive de exerciții, și multe altele.
Compania Oriflame timp de mai mulți ani se inspiră din visurile a milioane de oameni de a fi sănătoși, frumoși și în formă. În rezultatul muncii oamenilor de știință nutriționiști au fost dezvoltate produsele din categoria Wellness care ajută oamenii să fie sănătoși, să fie activi și să se alăture comunității stilului de viață sănătos.  

Maria Golodkovskaya, nutriționist, expert în nutriție și fitness, blogger popular, autoare a numeroaselor articole,  câștigătoarea campionatului din Moscova, finalista campionatului din Rusia la fitness-bikini. În cadrul proiectului WELLNESS UPGRADE este responsabilă pentru alimentația corectă. Sub îndrumarea Mariei eroii proiectului vor face cunoștință cu regulile de bază pentru o dietă sănătoasă, vor afla despre proprietățile proteinelor, grăsimilor și glucidelor, precum și importanța lor în viața noastră, vor afla care sunt consecințele dietelor populare, de asemenea, vor învăța să înlocuiască produsele nocive preferate cu analogi utili.  

Elena Sanzharov, instructor de fitness de nivel internațional cu 26 ani de experiență, consultant în alimentația corectă și pierderea în greutate. În cadrul proiectului WELLNESS UPGRADE de la Oriflame este responsabilă pentru sport și activitatea fizică. Datorită Elenei participanții vor fi familiarizați cu antrenamente eficiente pentru toate grupele musculare, vor testa rezistența lor în antrenamentele cardio de ardere a grăsimii, își vor încerca capacitățile în direcția populară CrossFit și multe latele.  

Vadim Salmanov, antrenor de afaceri cu 20 ani de experiență în domeniul vânzărilor, marketingului și comunicării, expert în tehnici de negociere și convingere, a creat o tehnică unică pentru managerii de vânzări, specializați în serviciul pentru clienți și convorbiri telefonice. Vadim, având o experiență bogată va împărtăși participanților din cadrul proiectului WELLNESS UPGRADE abilități oratorice, stabilirea de contacte pentru afacere, de asemenea, va vorbi despre cum să gestionezi emoțiile în comunicare, să-ți dezvolta carisma și să te auto-motivezi, planificând rezultate pozitive și de succes.  

 

Urmărește proiectul WELLNESS UPGRADE de la Oriflame și aderă la comunitatea de oameni pasionați de stilul de viață sănătos, aplică cunoștințele lor și devino mai bun alături de Wellness timp de 12 săptămâni pe oriflame.md/wellness-camp de pe 18 iulie 2016.