Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Ruj-gel cu finisare lucioasă The ONE Lip Sensation pentru buze senzaționale

Ruj-gel cu finisare lucioasă The ONE Lip Sensation pentru buze senzaționale

Îți prezentăm noul produs Oriflame – Ruj-gel cu finisare lucioasă The ONE Lip Sensation. 8 culori intense și acoperire perfectă cu efect de vinyl pentru un machiaj al buzelor extrem de trendy.

Noul ruj-gel The ONE Lip Sensation – o combinație unică cu textură non lipicioasă, formulă cu ingrediente de hidratare și acoperire densă cu efect de vinyl. Aplicator comod ce oferă o aplicare ușoară și perfectă. Colecția de 8 culori îndrăznețe pentru imagini la modă inspirate de pe podiumurile de modă. Buze super-glossy ce vor întoarce garantat toate privirile.  

Aliona Tereshchenko, make up artist oficial Oriflame: „Paleta The ONE Lip Sensation este diversă, în ea veți găsi culori îndrăznețe și senzuale, care provoacă în mod inevitabil admirația celorlalți! Culori suculente și finisare lucioasă oferă expresivitate imaginii și te face irezistibilă!”

Ruj-gel cu finisare lucioasă The ONE Lip Sensation

Ruj-gel cu o formulă ultra lejeră, ce alunecă pe buze precum un gel, cu o finisare super lucioasă, în 8 nuanțe intense. Formula non-lipicioasă cu grad maxim de acoperire. Se aplică ușor, asigurând o claritate perfectă a culorii.

 

 

Volum: 5 ml

 

Ruj-gel cu finisare lucioasă The ONE Lip Sensation în vânzare începând cu 10 iulie 2016