Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Descoperă secretul din inima paradisului în noua apă de parfum Amazing Paradise de la Oriflame

Descoperă secretul din inima paradisului în noua apă de parfum Amazing Paradise de la Oriflame

Oriflame prezintă noul parfum captivant Amazing Paradise cu o notă unică „picătura paradisului” în inimă – o floare ecuadoriană rară ce înflorește o singură dată în trei ani. Noul produs din partea brandului suedez va întruchipa în realitate visul femeilor care își doresc că trăiască ca în paradis!

Apa de parfum Amazing Paradise – urmează după lansarea cu succes a parfumului Paradise by Oriflame care a avut loc în 2011. Acesta este cu adevărat o aromă unică în inima căruia stă un acord sofisticat  pe bază de „picătura paradisului” – o floare exotică care nu a mai fost folosită în compoziția buchetelor de parfumuri. Cu toate acestea datorită parfumierilor cunoscuți și autorilor compoziției Amazing Paradise, Evelyn Bolanzhe și Alexandra Karlin, această floare rară ce se găsește în pădurile din Ecuador a fost descoperită, numită și utilizată pentru prima dată în compoziția parfumului. Datorită procesului inovativ de extracție (cromatografie cu gaze) parfumierii au putut cu acuratețe „colecta” o aromă deosebită, fără a dăuna mugurilor. „Picătura paradisului” are un efect hipnotic, oferă parfumului un caracter complex și atractiv pe când celelalte note ale parfumului Amazing Paradise dezvăluie, arome exotice și promisiuni ademenitoare de plăcere, de parcă te duce în grădina Edemului. Amazing Paradise by Oriflame – este o plăcere rară și exclusivă!


De la început aroma Amazing Paradise se deschide cu note dulci de guava verde și acorduri citrice de flori de mandarin, învăluite de verdeața suavă a frunzelor de violete. Apa de parfum fascinează, pulsează în „inimă” note de iasomie și zmeură suculentă, amestecate cu acorduri ale florii exotice „picătura paradisului”. Notele de bază sunt deschise de căldura vaniliei, mosc și lemn, cufundate într-o atmosferă de eleganță și lăsând un ten fascinant.    


Note de top: guava verde, frunze de violete, flori de mandarin 
Creează prima impresie despre aromă: sună timp pe 10 minute. 

Inima:
iasomie, „picătura paradisului”, zmeură

Aceasta este adevărata natură a aromei, se dezvăluie pe deplin într-o oră după aplicare. 

Note de bază: mosc, vanilie, lemn
Aroma reminiscentă; se deschide în 30 de minute după aplicare. 

 

 

Apă de parfum Amazing Paradise

Trăiește experiența pe care ți-o oferă această adevărată bijuterie a parfumeriei de lux, definită de o descoperire unică: aroma prețioasei flori „picătura paradisului”. Creată exclusiv pentru Oriflame, aroma acestei flori exotice este combinată cu note citrice și lemnoase, uimind cu personalitatea sa memorabilă, efervescentă. 

Volum: 50 ml.
Preț: 475,00 lei


 

Apă de parfum Amazing Paradise în vânzare începând cu 10 iulie 2016.