Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. „Oriflame – visuri pe portativ”

„Oriflame – visuri pe portativ”

Pentru ca un vis să devină realitate trebuie să vorbești despre el, trebuie să-ți împărtășești experiențele trăite în drum spre realizarea acestuia. Inspirată de visurile oamenilor, compania Oriflame contribuie la realizarea acestora. 

„Oriflame – visuri pe portativ” – așa suna tema celui mai important eveniment organizat în fiecare an de către companie, în cadrul căruia sunt omagiați partenerii Oriflame cu cele mai remarcabile rezultate obținute pe parcursul anului trecut. Atenția celor trei sute de invitați a fost concentrată către cei cărora deja le-a reușit să-și realizeze obiectivele, să-și îndeplinească visurile și acum, în față, le sunt deschise noi orizonturi. Ei au fost invitați în scenă pentru ași primi premiile bănești și trofeele bine meritate, au fost scăldați în ovațiile publicului și în onoarea lor a răsunat clinchetul pocalelor. Evenimentul a permis să se bucure de succesul său 26 de parteneri ai companiei cu titluri noi. Covor roșu, femei elegante, bărbați impozanți – Banchetul anual al directorilor companiei Oriflame din nou a impresionat prin grandoarea sa.  

A fi nu doar frumoși, eleganți și la modă, dar, de asemenea, de succes – cu compania Oriflame toate aceste lucruri sunt realizabile!

 

Galeria-foto