Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame vă prezintă rujul lichid mousse The ONE Lip Sensation

Oriflame vă prezintă rujul lichid mousse The ONE Lip Sensation

Finețea mousse-ului și acoperire mată!

Oriflame prezintă un produs nou ultra-modern - ruj-mousse cu finisare mată The ONE Lip Sensation. Textură interesantă, nuanțe trendy și acoperire densă cu siguranță vor provoca admirația celor din jur! 

Senzație - primul ruj-mousse de la Oriflame, care îți va face buzele provocatoare și atrăgătoare! O paletă bogată formată din 10 nuanțe intense care lasă un finisaj perfect mat. Textura aerată The ONE Lip Sensation se aplică ușor, iar formula hidratantă are grijă de buze, fără să le usuce. Aplicatorul încorporat asigură o acoperire netedă și densă. Textura mousse și nuanțele expresive nu te vor lăsa neobservată chiar şi de la distanţă.

Aliona Tereshchenko, make-up artist oficial Oriflame își împărtășește impresiile sale asupra noului produs și tendințele noului sezon:

„Timp de mai mulția ani la rând buzele luminoase au fost una din cele mai populare tendințe din lumea modei. Și eu sunt nespus de fericită. Deoarece cu ajutorul culorilor saturate de ruj este atât de ușor să creezi un machiaj pentru orice situație! Textura aerată a noului produs se aplică perfect cu ajutorul pensulei încorporate. Rujul-mousse cu finisare mată The ONE Lip Sensation va ajuta fiecare fată să se simtă o eroină a unei prezentări de modă!”

Ruj-mousse cu finisare mată The ONE Lip Sensation

Ruj lichid cu o formulă aerată, o finisare netedă şi catifelată, în 10 nuanţe uimitoare. Cu grad ridicat de acoperire, nu trece neobservat chiar şi de la distanţă. Infuzat cu ingrediente de îngrijire şi reconfortare, stinge setea buzelor. Stârneşte garantat invidia.

Volum:
5 ml. 
Preț: 129,00 lei

 

Ruj-mousse cu finisare mată The ONE Lip Sensation în vânzare din 09 mai 2016 în revistele Oriflame și pe pagina oficială www.oriflame.md