Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame prezintă NovAge True Perfection

Oriflame prezintă NovAge True Perfection

Vă prezentăm gama reînnoită pentru perfecțiunea pielii și lupta cu primele semene ale îmbătrânirii pielii – NovAge True Perfection concepută pentru a uita pentru totdeauna de ten lipsit de strălucire, riduri și piele deshidratată!

NovAge True Perfection - îngrijire complexă împotriva primelor semne de îmbătrânire 

De multe ori, femeile tinere, asemenea semne precum cele ale îmbătrânirii, ridurile, le par ceva foarte îndepărtate, dar îngrijirea anti-îmbătrânire  la 25 ani – nu este obligatorie. Cu toate acestea, ritmul vieții moderne, stresul la locul de muncă, dieta dezechilibrată și lipsa somnului au efect negativ asupra aspectului pielii, ceea ce duce la acumularea de impurități în celule și, drept consecință, deshidratarea pielii, pierderea strălucirii, pori dilatați și apariția primelor riduri. NovAge True Perfection a fost dezvoltat de către specialiștii companiei Oriflame în mod special pentru a oferi o lovitură primelor semne ale îmbătrânirii, realizând visurile a milioane de femei – piele fără cusur, fără compromisuri!

NovAge True Perfection от Oriflame – este o serie cu o înaltă tehnologie pentru îngrijirea pielii tinere, concepută pentru a preveni apariția primelor riduri și a revitaliza tenul obosit de la ritmul vieții moderne. Testele clinice au demonstrat că gama actualizată reduce porii, hidratează în profunzime și îmbunătățește starea pielii, conferindu-i strălucire și prospețime. 

Gama NovAge True Perfection se bazează pe cele mai recente realizări științifice, în componența sa au fost utilizate  ingrediente naturale de înaltă eficiență. La baza formulei NovAge True Perfection este extractul din arbore de mătase persan, care blochează efectele factorilor nocivi și activează procesul de reînnoire celulară. Extractul de celule stem din fructul de acai este, de asemenea, inclus în gama actualizată, accelerează metabolismul intracelular și protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi – una din principalele cauze ale îmbătrânirii pielii.  

Extractul din arbore de mătase persan – pentru o piele ce strălucește din interior

Echipa oamenilor de știință Oriflame au efectuat o serie de teste, în rezultat a fost găsit ingredientul care luptă cu piele lipsită de strălucire și îmbătrânire prematură – extractul din arbore de mătase persan. Cu o puternică acțiune anti-îmbătrânire acesta este bogat în aminoacizi, vitamine și minerale, extractul contribuie la curățarea și restabilirea celulelor, neutralizează efectul ritmului modern al vieții din metropolă. Această componentă unică reduce semnificativ deteriorarea și îmbunătățește metabolismul intracelular, favorizează funcționarea normală a celulelor, ce afectează în mod pozitiv aspectul pielii – aceasta devine proaspătă, odihnită și radiantă. 

Extract de celule stem din fruct de acai – un antioxidant puternic

Extractul de celule stem din fruct de acai care face parte din componența gamei actualizate NovAge True Perfection se deosebește prin înaltă calitate, este complet sigură și combate în mod eficient radicalii liberi care cauzează îmbătrânirea prematură. Bogat în antioxidanți, în special acid ferulic, o componentă naturală ce oprește procesul de oxidate, și, de asemenea, previne deteriorarea celulelor și formarea ridurilor.  

Dovedit clinic: NovAge True Perfection restabilește nivelul de hidratare, oferă strălucire și reduce porii, ceea ce face pielea proaspătă și radiantă. 61% dintre femeile care au participat la testare au confirmat că primele semne ale îmbătrânirii devin mai puțin vizibile. 

 

PÂNĂ: Sub influența factorilor externi funcționarea și reînnoirea celulelor încetinește, pielea arată plictisită și obosită. 

 

 

DUPĂ: Extractul patentat din arbore de mătase persan ajută la reînnoirea și regenerarea celulelor, iar pielea își recapătă aspectul sănătos și strălucirea. 

 

 

*După rezultatele testării consumatorilor cu participarea a 66 femei, ce au utilizat Crema de noapte și Serul cu acțiune imediată de perfecțiune a pielii în decurs de 2 sâptămâni 

 

Gama inovatoare NovAge True Perfection include:

Gel-spumă pentru curățare NovAge

Produsul formează o spumă generoasă. Îndepărtează excelent machiajul și impuritățile fără să usuce pielea. Acesta lasă pielea sănătoasă, radiantă și netedă. Tehnologia CellActive îmbogățită curăță pielea profund, fără a crea efect de etanșeitate.

Volum: 200 ml


Loțiune tonică NovAge

Loțiune tonică ușoară îndepărtează resturile de machiaj și impuritățile. Pregătește pielea pentru aplicarea serului. Tehnologia îmbogățită CellRenew ce combină hidroxi-acizi și ingrediente pentru hidratare care elimină celulele moarte și stimulează procesul de reînnoire a celulelor. 

Volum: 200 ml

Cremă hidratantă pentru zona de contur a ochilor NovAge True Perfection

Hidratează, catifelează pielea din jurul ochilor, netezește ridurile de expresie. Extractul din arbore de mătase persan reface funcționarea celulelor, iar cofeina stimulează și tonifică zona din jurul ochilor, elimină pungile și cercănele. Oferă pielii un aspect odihnit. 

Volum: 15 ml.

Ser pentru faţă NovAge True Perfection

Îmbogăţit cu complexul InstantGlow, pentru uniformizarea imediată a texturii pielii şi amplificarea strălucirii – dovedit clinic. Mărește efectul îngrijii de bază, netezește, împrospătează și înmoaie. 

Volum: 30 ml.

 

Cremă hidratantă de zi NovAge True Perfection

Cremă hidratantă de zi cu textură lejeră, ce asigură imediat hidratare intensă care durează 24h, conferind pielii un aspect şi o senzaţie mai netede, mai sănătoase şi mai strălucitoare. Extractul inovator de celule stem din fruct de acai protejează de efectele nocive ale radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea premature. Acesta oferă prospețime și strălucire pielii, reduce porii.  Volum: 50 ml. 

Cremă regeneratoare de noapte NovAge True Perfection NovAge True Perfection

Formula special concepută a cremei hidratează profund și reînnoieşte pielea în timpul somnului oferindu-I aspect proaspăt și odihnit dimineața. Contribuie la prevenirea apariţiei semnelor îmbătrânirii şi la uniformizarea nuanţei tenului. Conţine acid glicolic pentru a contribui la netezirea primelor linii de expresie şi la îmbunătăţirea texturii pielii. Menține pielea hidratată timp de 8 ore.  

Volum: 50 ml.

 

  

Îngrijire complexă împotriva primelor semne de vârstă Novage True Perfection

Îngrijirea complexă împotriva primelor semne de vârstă NovAge True Perfection este un sistem în patru pași ușor de utilizat, capabil să ofere îngrijire maximă a pielii în condiții de domiciliu. Este dovedit clinic că îngrijirea cuprinzătoare este de 7 ori mai eficientă decât folosirea produselor separat. 

Gama de îngrijire a feței NovAge True Perfection în vânzare din 27 martie 2016.