Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Concurs "Secretul frumuseții tale”

Concurs "Secretul frumuseții tale”

Compania Oriflame vă îndeamnă să participați la concursul „Secretul frumuseții tale!”
Acest concurs de frumusețe va permite fiecărei femei să descopere noi secrete de frumusețe și să afle cum poate păcăli timpul! Iar principalul câștigător va primi un certificat în valoare nominală de 3000 lei la Medazur Med SPA!

Fiecare femeie când ajunge la o anumită vârstă vrea să arate mai tânără. Compania Oriflame a petrecut ani de cercetare pentru a transpune în realitatea acest vis al femeilor și a dezvoltat un brand unic NovAge, care include o linie completă de produse pentru îngrijirea pielii pentru diferite grupe de vârstă. 

Odată cu această lansare brandul suedez invită toate femeile să participa la un concurs incitant „Secretul frumuseții tale”, menit să dezvăluie toate secretele femeilor în îngrijirea personală, dar și a găsi cea mai atrăgătoare femeie care și-a amăgit vârsta! Aflați secretele femeilor, votați pentru cea mai bună, urmăriți părerile juriului de experți și nu uitați să împărtăși-ți propriile secrete! Un set complet de produse din gama NovAge, certificate în valoare nominală de 3000 lei și 1000 lei pentru a vizita unul din cele mai luxoase saloane SPA din Chișinău vă așteaptă! 

Detaliile concursului sunt prezentate în tutorialul video.

A participa și a urmări rezultatele concursului puteți doar de pe un computer.

*Cu părere de rău aplicația nu este disponibilă pe dispozitive mobile.