Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame prezintă NovAge Ecollagen

Oriflame prezintă NovAge Ecollagen

O revoluție științifică în domeniul îngrijirii anti-îmbătrânire

Timp de o jumătate de secol Oriflame își propune să realizeze visurile femeilor despre încrederea în sine, dezvoltând produse inovatoare pentru ten, deoarece o piele netedă, fermă și radiantă ajută femeile să se simtă tinere și frumoase la orice vârstă. Îți prezentăm gama actualizată NovAge Ecollagencu ajutorul căreia ridurile vor rămâne pentru totdeauna în trecut!

Reducerea nivelului de colagen – cauza ridurilor

Pentru nimeni nu este un secret că ridurile sunt una din principalele caracteristici care divulgă vârsta femeilor! Aceast fapt este confirmat și de studiul realizat de oamenii de știință Oriflame Age ReflectTM, care a determinat semnele îmbătrânirii pielii, iar ridurile au cel mai mare impact asupra percepției vârstei. Colagenul – compus proteic, unul din componentele cheie ale celulelor pielii și este responsabil pentru structura și elasticitatea epidermei. Motivul formării ridurilor este legat de reducerea sintezei de colagen odată cu înaintarea în vârstă. În momentul în care pierderea naturală a acestei proteine depășește nivelul de producere a acesteia, ridurile încep să apară. Pentru a inversa și pentru a preveni acest proces, este necesară o structură puternic, sănătoasă de colagen care să restabilească fermitatea și elasticitatea pielii.

Puterea ingredientelor naturale și a noilor tehnologii

Echipa de oameni de știință a Centrului de Cercetare și Dezvoltare din Dublin, precum și profesioniștii Institutului de Cercetare a Pielii din Stockholm au studiat o cantitate mare de ingrediente naturale pentru a stabili eficiența lor în lupta împotriva ridurilor. Astfel a fost dezvoltată formula anti-îmbătrânire a gamei NovAge Ecollagen, care conține tehnologia patentată Tripeptida și extract de celule stem din plante din familia solanacee ce lasă pielea netedă și împinge ridurile din interior. 

Tehnologia patentată tripeptida – sinergie fantastică a trei peptide

Tehnologia patentată Tripeptida bazată pe trei peptide extrase din grâu, orez și drojdie. În condiții de laborator fiecare din aceste trei peptide a demonstrat o capacitatea ridicată de a stimula producerea de colagen: grâul protejează ADN-ul de fotoîmbătrânire, orezul activează energia celulară, iar drojdia este responsabilă pentru sinteza colagenului. Luate împreună aceste trei peptide vegetale prezintă un rezultat mai bun – sinteza de colagen este de doua ori mai activă decât pentru fiecare din ele luate în mod individual, împingând ridurile din interior. 

Extractul de celule stem din plante

Extractul de celule stem din plante a câștigat popularitate datorită calității înalte, eficienței și siguranței. Această componentă naturală puternică este obținută din matricea extracelulară a plantei, care are pentru plantă aceeași funcție ca și rețeaua de coalgen-elastină pentru pielea omului – este responsabilă pentru a oferi plantei formă și structură. 

Extractul de celule stem din plante din familia solanacee din componența produselor anti-îmbătrânire NovAge Ecollagen au o funcție dublă: stimulează producerea de colagen și blochează enzimele ce încetinesc acest proces. 

Dovedit clinic: extractul de celule stem din plante din familia solanacee activează sinteza de colagen din piele cu mai mult de 200%2. 

Dovedit clinic: produsele NovAge Ecollagen reduc numărul ridurilor cu 33% în doar 12 săptămâni, lăsând pielea mai moale, netedă și proaspătă. 

 

PÂNĂ: Cu vârsta nivelul de colagen din piele scade, slăbind matricea extracelulară ceea ce contribuie la formarea ridurilor. 
DUPĂ: Nivelul optim de colagen asigură rezistență structurii epidermei și, ca urmare, ridurile sunt împinse din interior. 

 

 

Sistem inovator pentru îngrijirea pielii anti-rid NovAge Ecollagen include:

Gel-spumă pentru curățare NovAge

Produsul formează o spumă generoasă. Îndepărtează excelent machiajul și impuritățile fără să usuce pielea. Oferă pielii sănătate, strălucire și suplețe. Tehnologia CellActive îmbogățită, curăță profund pielea fără a crea efectul de etanșeitate. Conține ingrediente pentru hidratare, care înmoaie și netezesc pielea.

Volum: 200 ml.

 

Loțiune tonică NovAge Ecollagen

Loțiune tonică ușoară completează procedura de curățare îndepărtează resturile de machiaj și impuritățile, hrănește și hidratează pielea, lăsând-o netedă și perfect sănătoasă. Pregătește pielea pentru aplicarea serului. Tehnologia îmbogățită CellRenew ce combină hidroxi-acizi și ingrediente pentru hidratare care elimină celulele moarte și stimulează procesul de reînnoire a celulelor. Umezește un disc de vată și șterge fața evitând zona ochilor. Pielea este perfect curată, moale, netedă și radiantă.

Volum: 200 ml.


Cremă pentru zona de contur a ochilor NovAge Ecollagen

Cremă răcoritoare, liniștitoare special concepută pentru zona de contur a ochilor care este la fel de susceptibilă la apariția ridurilor din cauza unei cantități insuficiente de lipide. Reduce vizibil ridurile din colțul ochilor, ajută la reducerea pungilor și cearcănelor, netezește pielea și îi oferă strălucire. Cofeina stimulează și tonifică zona din jurul ochilor.

Volum: 15 ml.


Ser anti-rid NovAge Ecollagen

Câteva picături de ser-minune – este tot de ce are nevoie pielea, astfel încât zi de zi să i se îmbunătățească aspectul și structura. Corectează ridurile de expresie, îmbunătățește structura tonusul pielii lăsând-o netedă și radiantă. Perfect Complex îndepărtează celulele moarte ale pielii și promovează reînnoirea acestora.

Volum: 30 ml.

 

Cremă de zi împotriva ridurilor FPS 15 NovAge Ecollagen

Cremă de zi anti-rid. Datorită filtrelor UV FPS 15 protejează pielea de fotoîmbătrânire, reduce adâncimea ridurilor, hidratează, netezește și reîmprospătează tenul. 


Volum: 50 ml. 

 

Cremă de noapte anti-rid NovAge Ecollagen 

Cremă de noapte inovatoare cu formulă nutritivă bogată îmbunătățește starea pielii în timpul somnului. Bucură-te de o piele moale, catifelată și o vedere împrospătată de dimineață. 

Volum: 50 ml.

 

 

 

 

Îngrijire complexă antirid Novage Ecollagen

Gama anti îmbătrânire pentru îngrijirea pielii NovAge Ecollagen este un sistem simplu în patru pași, ușor de utilizat, capabil să ofere îngrijire maximă pielii în condiții de domiciliu. Dovedit clinic că îngrijirea complexă este de 7 ori mai eficientă decât utilizarea produselor separat. Pielea va arăta bine la orice vârstă!

 

Gama pentru îngrijirea pielii NovAge Ecollagen în vânzare de pe 6 martie 2016.