Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Pagina principală
  2. Presă
  3. Știri
  4. Parfumurile Giordani Gold de la Oriflame

Parfumurile Giordani Gold de la Oriflame – dragoste pentru calitate, pasiune pentru viață

Clasicul „de aur” a epocii parfumeriei, parfumurile legendare Giordani Gold au devenit un simbol al gustului rafinat, acum este prezentat într-un nou design de lux.


Aroma spectaculoasă și atrăgătoare Giordani Gold de la Oriflame – este întruchiparea visului la o viață frumoasă, plină de pasiune, romantism și aventuri amoroase. Fiecare notă din aromele Giordani Gold Original și Giordani Gold Man emană o mulțime de emoții, impresia de bogăție și sentimente adânci, iar designul unic al noilor parfumuri de la Oriflame ne duce într-o lume de lux și splendoare.

GIORDANI GOLD ORIGINAL – LEGENDA PARFUMULUI

Apa de parfum Giordani Gold Original – este clasicul pe care îl posedă orice aromă recunoscută, ce impresionează pentru eleganța rafinată. Noul design al apei de parfum de la Oriflame a devenit un simbol al grației, armoniei și luxului, reprezentând femeia în stil Giordani Gold – frumoasă și elegantă. Sticla realizată cu măiestrie, cu detaliile sale aurii captivante completează perfect imaginea de lux și de înaltă calitate Giordani Gold. O adevărată bijuterie pentru femeile încrezute în propria lor irezistibilitate!

„Inima” aromei feminine Giordani Gold Original de la Oriflame este floarea irezistibilă de portocal, care este cunoscută în parfumerie ca o componentă complexă și cu multiple fațete capabilă să decoreze orice compoziție. Fiecare notă a apei de parfum o completează pe cea anterioară, creând o compoziție armonioasă spumantă ce radiază căldură și dragoste de viață. Giordani Gold Original are un sunet floral-lemnos și o rezistență incredibilă ce se menține pe tot parcursul zilei învăluind femeia de un contrast de eleganță și pasiune.

Apă de parfum Giordani Gold Original

Apa de toaletă Giordani Gold Man este prezentată într-un nou design îndrăzneț și curajos – design original al sticlei pentru cei ce apreciază estetica. Această aromă multi-fațetată ca însăși natura bărbătească, este destinat să inspire la noi realizări și să întărească încrederea de sine.

Volum: 50 ml.


PUTEREA INTRIGANTĂ A VETIVERULUI ÎN GIORDANI GOLD

Abilitate perfecționată în fabricarea aromei premiu și selectarea atentă a componentelor – parte din patrimoniul bogat Oriflame, ce a ajutat experții companiei să creeze o compoziție unică. Aroma Giordani Gold Man cu accent carismatic într-un nou ambalaj este creat de parfumierul Alexandra Karlen special pentru bărbatul sofisticat, ce radiază pasiune și încrezut în sine.

Procesul de obținere a unui ulei esențial de înaltă calitate de vetiver, care a devenit baza apei de toaletă Giordani Gold Man, include o metodă de distilare cu abur și nu tolerează graba. Vetiverul are nevoie de 12 luni să se maturizeze și mai mult de 24 ore pentru a distila ulei esențial de concentrația dorită. Anume acest proces minuțios pentru obținerea acestei componente și sunetul său unic lemnos încântă parfumierii prin eleganță, făcând din vetiver unul dintre ingredientele cele mai misterioase.

Apa de toaletă Giordani Gold Man relevă un coctail răcoritor de citrice și uleiuri esențiale și acorduri marine. „Inima” are un accent dulce floral, ce combină iasomie și neroli, care trece rapid în vitever-lemnos și lemn de santal.

Notele de vârf: Petitgrain Paraguay, lămâie italiana, mandarina, bergamota, piper negru, cardamom Ceylon

Ce creează prima impresie despre aromă: sumă timp de 10 minute.

Inima: neroli, iasomie, absint

Aceasta este natura aromei, se deschide deplin într-o oră după aplicare.

Notele de bază: vetiver haitian, lemn de santal, ambra, mosc

Aroma reminiscentă; aceasta se deschide după 30 minute de la aplicare.

Apă de toaletă pentru el Giordani Gold Man


Având aceeaşi aromă unică şi rafinată de vetiver, prezentat într-o sticlă realizată cu măiestrie, acest parfum emblematic întruchipează sofisticarea şi farmecul bărbatului care apreciază cele mai rafinate lucruri în viaţă. Înviorată de vibraţia luminoasă a bergamotei şi de căldura piperului negru, această sublimă aromă vetiver-lemnoasă este semnul distinctiv al bărbatului care îşi trăieşte viaţa cu pasiune.

Volum: 75 ml.

Apa de parfum Giordani Gold Original și Apa DE TOALETĂ Giordani Gold Man în vânzare de pe 25 ianuarie 2016 în revistele Oriflame și în internet-magazinul oficial pe site-ul www.oriflame.md.