Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Mega-Forumul Oriflame Moldova - cu mândrie despre succes!

Mega-Forumul Oriflame Moldova - cu mândrie despre succes!

Să îndeplineşti visuri, să creezi noi posibilităţi, să uneşti oamenii – compania Oriflame Moldova a demonstrat, încă o dată, că acestea nu sunt doar cuvinte frumoase, ci şi, în primul rând, acţiuni.

În februarie 2016, Oriflame a împlinit 13 ani, iar acest eveniment a fost marcat prin organizarea unui Megaforum. Liderii, partenerii şi oaspeţii companiei s-au adunat într-o singură sală ca să se inspire din uimitoarele istorii de succes ale colegilor, să felicite reprezentanţii cu cele mai bune rezultate pentru obţinerea noilor titluri, să discute despre produsele inovatoare şi să se convingă încă o dată că suportul celor care gândesc la fel este un factor important în realizarea scopurilor propuse.

Întâlnirea s-a desfăşurat sub deviza „Viaţa de care poţi fi mândru!”. Conform tradiţiei, reprezentanţii de succes ai marii echipe Oriflame Moldova (de această dată Mariana Popazoglu, Lilia Guşan, Lilia Grosu) au împărtăşit secretele dezvoltării lor, au rememorat primii paşi, au prezentat realizările şi marile schimbări ale destinului în perioada colaborării cu acest brand. Nadejda Drozdova, expert în produsele Oriflame din Ucraina, a povestit despre tehnologiile unice de producere a cosmeticii, despre cele mai populare produse, care au cucerit clienţii în anul care a trecut şi despre perspectivele noului brand NovAge, care a intrat vertiginos pe piaţa Oriflame. Discursul Cristinei Ţurcan, Sapphire Director, a fost consacrat modului sănătos de viaţă, particularităţilor alimentaţiei corecte şi seriei Wellness by Oriflame. Momentul culminant a fost marcat de apariţia pe scenă a deţinătoarei celui mai înalt titlu Oriflame Moldova, Senior Diamond Director Diana Sachirciuc, care a povestit cum a făcut cunoştinţă, în anul 2009, cu compania şi a început să-şi realizeze visurile. Diana a recunoscut că până a-şi începe activitatea în cadrul companiei ea nu a zburat niciodată, iar acum are la activ peste o sută de călătorii avia cu diverse destinaţii. Diana a revenit recent de la Conferinţa de Diamant din Abu Dhabi şi şi-a împărtăşit cu plăcere impresiile. Megaforumul nu a dus lipsă nici de oaspeţi deosebiţi: Diana Brescan şi grupul „Akord” au încântat publicul cu piesele lor, iar prezentarea mărcii Di Vero, condusă de fondatoarea şi designerul brandului Natalia Pânzaru, s-a bucurat de mare priză la public. La eveniment au participat şi persoane oficiale: în sală a fost prezentă Anja Jahn Günther, secretar II al Ambasadei Suediei.

Potrivit acesteia, suedezii sunt foarte mândri că Oriflame se află pe piaţa moldovenească de 13 ani, iar succesul companiei depinde în mod direct de ceea ce face aici, în Moldova, fiecare reprezentant Oriflame.

Şi de această dată Megaforumul a dat dovadă că businessul şi parteneriatul nu sunt doar termeni seci, ci concepte pline de emoţie şi sentimente frumoase.

 

 

Vedeți:

Galerie-foto Megaforum Oriflame

Galerie-foto Retro Party