Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Produse în Coș
Points to spend in the
 1. Pagina principală
 2. Presă
 3. Știri
 4. Micul dejun-Wellness™ de la Oriflame

Micul dejun-Wellness™ de la Oriflame – energie și putere pentru întreaga zi

De-a lungul mai multor ani dezvoltând produsele Wellness, compania Oriflame este inspirată de visele a milioane de oameni despre sănătate și formă fizică excelentă. La fel ca toate produsele din această categorie micul dejun-Wellness ™ include tot ce e mai bun dezvoltat din știința suedeză și ingrediente naturale de înaltă calitate ce te ajută să te simți bine și să radiezi de sănătate și frumusețe.

Începe diminața cu micul dejun-Wellness! Începe ziua corect! 

Nu este un secret faptul că micul dejun este cea mai importantă masă din zi, pentru că el ne încarcă de putere, energie și furnizează necesarul de microelemente pentru o zi productivă și activă. Cu toate acestea, pe baza cercetărilor științifice s-a constatat că aproximativ 25% din oameni nu iau micul dejun cel puțin o dată pe săptămână sau mai mult, iar 13% nu iau în general micul dejun. Aceste statistici pot fi explicate cu ușurință prin faptul că ritmul de viață modern și graba fără sfârșit nu lasă întotdeauna timp pentru a prepara micul dejun complet și hrănitor. Dar chiar și în acest ritm strâns ar trebui să ne amintim că cu un mic dejun gusto începe nu doar o dimineață bună, dar și o sănătate puternică!
În afară de faptul că micul dejun îți oferă un implus de energie pentru un început productiv de zi, mai există 4 motive întemeiate în favoarea mesei de dimineață:
 • Controlul greutății: micul dejun nutritiv menține senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce ajută la evitarea supraalimentării în timpul zilei, consecință a creșterii în greutate. 
 • Prevenirea diabetului: supraalimentarea și obezitatea crește riscul de diabet zaharat de tipul II. 
 • Prevenirea bolilor de inimă: micul dejun nu numai că ajută la controlul greutății, dar, de asemenea, reduce riscul de boli de inimă. 
 • Activează activitatea cerebrală: micul dejun corect – înseamnă energie, nu numai pentru corp, ci și pentru creier. Masa de dimineață îmbunătățește memoria și gândirea. 
Un shake Natural Balance conține:
 • ZINC cât în 2 kg de sfeclă roșie
 • PROTEINE cât într-un ou mare
 • VITAMINE cât în 900g de avocado
 • FIBRE cât în 25g d semințe de floarea soarelui
 • CUPRU cât în 125 g migdale
 • FIER cât în 230 de g de caise confiate
 • VITAMINA B6 cât în 2 banane mici
 • ACID FOLIC cât în 440 g de varză roșie
 • VITAMINA C cât într-o portocală mică
 • VITAMINA B12 cât în 125 ml lapte
 • MAGNEZIU cât în 500 g de căpșuni
 • VITAMINA B1 cât în 300 de boabe de mazăre.

«Doar adăugând la micul dejun amestec uscat de shake Natural Balance și complexul Wellness Pack de la Oriflame vei obține un impuls de energie și vei oferi corpului toate substanțele nutritive esențiale», – susține  Elizabeth Nordström, specialist nutriționist și expert catagoria Wellness . 

Atinge un nou nivel de alimentație sănătoasă

Una din cele mai frecvente probleme legate de alimentația nesănătoasă, cu un indice glicemic ridicat – o creștere bruscă și scăderea nivelului de zahăr din sânge, ceea ce duce la un sentiment de oboseală. Combinația corectă de ingrediente din formula micului dejun Wellness™ de la Oriflame conține un indice glicemic scăzut și un nivel ridicat de proteine, care contribuie la apariția rapidă a unui sentiment de sațietate, menținând nivelul scăzut de zahăr în sânge și, ca urmare, bunăstarea, vitalitatea și productivitatea pe tot parcursul zilei.
În plus, față de un conținut scăzut de indice glicemic și nivelul ridicat de proteine micul dejun Wellness™ conțin omega-3 și astaxantină necesari pentru funcționarea normală a sistemului cardiovascular, creierului, mușchilor, precum și aspectul sănătos și atrăgător al pielii. Formula conține vitamine și minerale care îmbunătățesc sistemul imunitar și energia pentru toată ziua.

Wellness Pack – tot ceea ce este necesar pentru menținerea sănătății și frumuseții

Wellness Pack de la Oriflame – este unică prin combinația eficientă a ingredientelor care ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a organismului. O componentă cheie a Wellness Pack este astaxantina, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice naturale.  Complexul Wellness Pack are un efect uimitor asupra organismului uman – îmbunătățește capacitatea fiecărei celule să reziste efectelor radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea prematură. Structura acestui produs conține Omega-3 și un set de 22 de vitamine și minerale esențiale – și toate acestea într-o singur pliculeț mic, care este ușor de transportat. Wellness Pack by Oriflame este dezvoltat și testat de oamenii de știință din Suedia, și este produs în conformitatea cu standardele farmaceutice GMP, ce servește drept dovadă a calității și eficienții de necontestat.

Wellness Pack

Fiecare plic conține norma zilnică de Omega-3, complexul suedez de frumusețe plus (astaxantin și extract de afine), complexul de multivitamine și minerale. Conceput pentru a menține sănătatea și frumusețea, pentru a menține vitalitatea și activitatea. Disponibil în două tipuri: pentru bărbați și pentru femei. Nu este preparat farmaceutic. 21 pliculețe.
Preț: 560,00 lei


Natural Balance – formulă perfect echilibrată, minimum de calorii și 100% eficiență

Formula amestecului uscat de shake conține minimum de calorii, ingrediente nutritive complet naturale și are un indice glicemic scăzut, care oferă un mod natural de a reduce și menține greutatea. De-a lungul existenții sale Natural Balance a ajutat milioane de oameni din întreaga lume care visează la sănătate, bunăstare și formă fizică bună, să obțin și să mențină cu corp ideal. Formula naturală a shake-ului nu conține gluten, coloranți artificiali, arome, conservanți și OMG-uri.

Natural Balance – formulă perfect echilibrată, minimum de calorii și 100% eficiență

O gustare sănătoasă, bogată în proteine, fibre, acizi graşi omega 3 şi 6, cu indice glicemic redus. Ingredientele naturale oferă nutriţia optimă şi satisfac foamea şi pofta de dulce. Formulă patentată. Produs și dezvoltat în Suedia. Disponibil în trei arome: ciocolată, căpșuni, vanilie. Nu este preparat farmaceutic. 21 porții.

Greutatea: 378 g.

Preț: 630,00 lei

Welness Pack pentru bărbați, Wellness Pack pentru femei și Shake Natural Balance ce se conțin în micul dejun Wellness™, în vânzare în revistele Oriflame.