Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. De sărbători dăruim zâmbete!

De sărbători dăruim zâmbete!

Responsabilitatea socială reprezintă o valoare fundamentală a companiei Oriflame, iar acțiunile de caritate ce au devenit deja o tradiție – sunt dovadă al acestui fapt.

Toţi copiii au dreptul la copilărie, la siguranţă, la bucuria de a se juca, învăța și visa iar alături de ei și mamele lor. Cu toate acestea, mulţi dintre ei sunt mai puțin fericiți și din păcate, nu au parte de aceste clipe frumoase. Luând în considerație acest fapt, compania Oriflame, stabilind un parteneriat de încredere cu misiunea socială Diaconia, a reușit să fie alături de sărbători de mămicile și copii de sub aripa misiunii, oferindu-le daruri de Craciun. Mergând în vizită, echipa Oriflame a rămas profund impresionată de căldura și binevoința cu care ne-au primit mămicile și copii din cadrul proiectelor. Istoriile de viață dezvăluite de ei fiind extrem de puternice și zguduitoare, ne-au lăsat echipa Oriflame nu doar fără cuvinte dar deseori și cu lacrimi în ochi, iar faptul că am reușit să aducem o rază de soare pe chipul lor ne-a dat o satisfacție sufletească nemaipomenită!

Donația efectuată de compania Oriflame a constituit 40 seturi de igienă personală și cei 5030 lei ce au fost colectați în cadrul licitației de la sărbătorea Santa Lucia.

Aducem sincere mulțumiri tuturor liderilor care au participat în cadrul acțiunii de caritate și ne-au ajutat să-i susținem pe micuți și tinerele mame din cadrul misiunii, în special Marianei Ceban, Elenei Balan și Anei Bradu ce-au mers la Diaconia și nu doar ne-au ajutat să distribuim daruri dar și le-au oferit o sesiune de îngrijire a tenului și make-up fetelor!

Acțiunile de caritate vor continua în compania Oriflame, deci nu ezitați să faceți lucruri frumoase alături de noi!