Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Santa Lucia sărbătorită în sânul Oriflame!

Santa Lucia sărbătorită în sânul Oriflame!

Santa Lucia este o sărbătoare care se celebrează pe data de 13 decembrie a fiecarui an. În Suedia, aceasta este o sărbătoare ce precede Crăciunul. Sărbătorile de iarnă, incep cu Santa Lucia atunci cand lumina învinge întunericul. Deoarece noaptea dintre 13 si 14 decembrie este cea mai lungă din an, marcând solstitiul de iarnă, se spune că aceasta, prevestește întoarcerea luminii și a veseliei solare asupra oamenilor!

Fiind o companie suedeză, Oriflame la fel sărbătorește Santa Lucia și obișnuiește să-și surprindă invitații festivității organizate cu ocazia acestei sărbători cu un program cu totul și cu totul special!

În acest an, oaspeții evenimentului s-au bucurat de diverse activități extraordinare, cum ar fi o lecție culinară de pregătire a bucatelor tradiționale suedeze, un atelier de confecționare a jucăriilor decorative pentru bradul de Crăciun, o licitație de caritate pentru susținerea misiunii sociale Diaconia și de asemenea o delectare a constituit și spectacolul oferit de coriștii invitați la eveniment!

Atmosfera caldă și prietenoasă a însuflețit spiritul petrecerii, oferindu-le tuturor o senzație de beatitudine! Sezonul sărbătorilor de iarnă au început pe o notă frumoasă!

Vedeți:

Galerie-Foto