Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Prima Conferință a Managerilor, Egipt 2015

Prima Conferință a Managerilor, Egipt 2015

În octombrie 2015 s-a desfășurat prima Conferință a Managerilor Oriflame, la care au participat cei mai buni parteneri ai companiei, care au atins succese remarcabile pe parcursul ultimului an. Conferința a avut loc într-o stațiune populară în una dintre țările exotice – Egipt. Ca întotdeauna, Oriflame a avut grijă ca Liderii să fie cazați în cele mai bune hotele cu sistem „all inclusive” să se bucure de servicii excelente și un program de activități instructive și recreative. 

La prima Conferință a Managerilor din Sharm el-Sheikh au participat 2000 parteneri din 13 țări, pentru a se cunoaște și a face schimb de experiență. Pe parcursul celor patru zile petrecute în Egipt, Consultanții Oriflame au reușit să combine utilul cu plăcutul – să dobândească noi cunoștințe și idei de afaceri și să viziteze obiectivele turistice ale stațiunii, să învețe despre tradițiile și cultura localnicilor.  

Johan Rosenberg, Senior Vice President CIS: „Sunt extrem de încântat că a avut loc încă un eveniment pentru cei mai buni parteneri ai noștri – Conferința Managerilor, care a avut loc sub sloganul „Expres spre vis!” sunt convins că acest eveniment va deveni unul din preferatele liderilor noștri precum sunt Conferința de Aur și Banchetul Directorilor. Mai mult de atât, sunt mândru că într-un moment dificil pentru mai multe companii, Oriflame merge înainte și oferă partenerilor săi nu doar condiții mai favorabile pentru cooperare, dar desfășoară și activități noi, care credem motivează în continuare liderii noștri la noi realizări.”

Evenimentul a fost deschis de Business – Conferința care a avut loc în cel mai mare centru de congrese din Sharm el-Sheikh - International Congress Center Jolie Ville. În timpul conferinței au fost omagiați aproximativ 300 persoane din categoria „creștere rapidă”, „cea mai bună recrutare”, „conducător remarcabil”. Printre oratori au fost Lideri, inclusiv un lider în creștere din Egipt, angajați ai companiei, precum și experți Oriflame.

După ce partenerii s-au încărcat cu emoții pozitive, s-au inspirat în cucerirea noilor titluri, toți participanții au mers pe plaja hotelului Sheraton la petrecerea de bun venit în stil egiptean. Activitățile, la fel, au fost tematice – fotografii cu cămile, dansul din buric și spectacol fascinant de foc. A doua zi dimineața a avut loc antrenamentul wellness care i-a ajutat să-și reîncarce bateriile. Seara s-a petrecut Petrecerea în alb, în timpul căreia a avut loc cea mai mare omagiere din toată istoria companiei. Punctul culminat a fost lansarea  în aer a 2000 de baloane iluminante și s-a încheiat totul cu focuri de artificii multicolore. 

Informații despre companie

Oriflame – companie internațională de cosmetice, fondată în 1967, astăzi reprezentată în peste 60 de țări din întreaga lume. Oriflame oferă o gamă largă de produse cosmetice suedeze, naturale și inovatoare, distribuite prin metoda vânzărilor directe cu ajutorul a 3,0 mln. de consultanți independenți, cu un volum de vânzări anuale de aproximativ 1,5 miliarde euro. Oriflame oferă o oportunitate de afacere pentru persoanele care doresc să facă bani și să-și realizeze visurile și ambițiile în conformitate cu conceptul unic – Make Money Today and Fulfill Your Dreams Tomorrow™. Principiul de bază Oriflame este respectul pentru oameni și natură, care se reflect în politica socială și de mediu. Oriflame susține mai multe proiecte caritabile din întreaga lume și este fondatorul Fondul de binefacere Oriflame. Compania Oriflame este prezentată la Nasdaq OMX Nordic Exchange. 

Vezi poze de la Conferință