Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Oriflame prezintă NovAge Ultimate Lift

descoperire științifică inovatoare în domeniul anti-îmbătrânire

Aproape 50 de ani compania Oriflame este expert în domeniul îngrijirii pielii și lucrează în continuu la crearea produselor de înaltă calitate pe bază de ingrediente naturale. Calitatea suedeză și cea mai recentă tehnologie s-au unit în noua gamă de produse anti-îmbătrânire  NovAge Ultimate Lift.

Oamenii de știință Oriflame au efectuat cercetări inovatoare care vizează studiul procesului de îmbătrânire a pielii AgeReflect™ la care au participat 1000 de femei din întreaga lume, în urma cercetării s-a constatat că 4 din 5 femei nu arată de vârsta pe care o au.  Studiul a identificat 12 semne majore ale îmbătrânirii care apar la vârste diferite. 


12 semne majore de îmbătrânire conform studiului AgeReflect™:

 • Pierderea elasticității pielii;
 • Ten mat;
 • Pori dilatați;
 • Piele aspră;
 • Ton neuniform;
 • Pete de pigment;
 • Roșeața pielii;
 • Riduri ale mimicii;
 • Ridurile din jurul ochilor;
 • Ridurile dintre sprâncene;
 • Ridurile de pe frunte;
 • Ridurile din jurul buzelor.
NovAge Ultimate Lift

Oriflame – este un sinonim al calității suedeze, cercetare științifică, ingrediente naturale și eficiență înaltă. În urma unor studii de durată a fost creat un nou brand NovAge. Brand care combina o serie de produse îndreptate spre lupta cu semnele îmbătrânirii pielii, identificate în studiul  AgeReflect™.

Unul dintre semnele cele mai pronunțate ale îmbătrânirii este pierderea elasticității pielii. Anume din acest motiv primele produse dezvoltate sub brandul NovAge a fost linia Ultimate Lift concepută pentru a restabili fermitatea și elasticitatea pielii.

Ca urmare a 7 ani de cercetare, testare a 1000 de ingrediente active și studiu a 30000 de gene a fost dezvoltată și patentată tehnologia unică AspartoLift, care a devenit baza produselor din gama Ultimate Lift. AspartoLift – un derivat de acid aspartic care aparține grupei aminoacizilor naturali și necesari corpului uman pentru a menține activitatea și funcționarea normală a celulelor.

Spre 40 de ani, pielea își pierde elasticitatea. Acest lucru se întâmplă în parte pentru că țesutul conjunctiv, fibroblast, pierde capacitatea de a sintetiza elastina și devine mai puțin flexibil.

Produsele pentru lifting NovAge Ultimate Lift bazată pe tehnologia patentată AspartoLif „întineresc” fibrolastele cu 20 de ani, restabilește capacitatea lor de a sintetiza elastina. Ca rezultat în 12 săptămâni de utilizare a seriei Ultimate Lift pielea devine cu 70% mai fermă și tonifiată, contururile faciale devin mult mai clare. 

   
Înainte: 

Fibrolastele își pierd capacitatea de a sintetiza elastina, ca urmare pielea îți pierde elasticitatea.


   După:

Capacitatea fibrolastelor de a sintetiza elastina crește, pielea devine vizibil mai suplă. 


*După rezultatul testelor clinice la utilizarea Serumului pentru lifting, Cremei de zi cu efect de lifting și Cremei de noapte cu efect de lifting 

4 pași către o piele tânără

Sistemul pe pași de îngrijire zilnică cu produsele NovAge Ultimate Lift este creat astfel încât fiecare pas completează perfect pe cel anterior, iar formula special a celor șase produse sporesc eficacitatea reciproc.

Dovedit clinic: cu 70% piele mai elastic după 12 săptămână de utilizare regulate. 


     PASUL 1 – CURĂȚAREA 

Curățarea – este o etapă foarte importantă de îngrijire a pielii, deoarece permite substanțelor active din componența cremelor și serurilor să pătrundă mai adânc și să acționeze mai eficient. Produsele de curățare NovAge de la Oriflame vor pregăti perfect pielea de aplicarea produselor hidratante. O trăsătură distinctivă – Laptele demachiant NovAge are la bază o tehnologie unică NutriPlus bazată pe trei ingrediente active și uleiuri naturale care vă permite să mențineți echilibrul lipidic al pielii și contribuie la hrănirea profundă. În același timp, tehnologia HydraPlus din componența Loțiunii tonice NovAge cuprinde o combinație de ingrediente active inclusiv glicerină naturală care ajută la saturarea celulelor cu umiditate.

Produsele de curățare NovAge pot fi utilizate nu doar cu gama Ultimate Lift, dar cu orice alte produse NovAge.     Lapte demachiant NovAge

Lapte demachiant cu acțiune anti-îmbătrânire pe baza tehnologiei NutriPlus. Curăță și hrănește profund, îndepărtează machiajul și murdăria, împrospătează și înmoaie pielea. Cu aromă ușoară. Aplică pe pielea feței și îndepărtează ușor cu un disc de vată. 200 ml. 


     Loțiune tonică NovAge

Tonic delicat pentru curățare și hidratare  cu tehnologia HydraPlus. Finisează procesul de curățare și asigură cantitatea de umiditate necesară pielii lăsând-o netedă și sănătoasă. Cu o aromă delicată. Umeziți un disc de vată și ștergeți fața evitând zona ochilor. Pielea va rămâne perfect curată, moale, netedă și radiantă. 200 ml.     PASUL 2 – ÎNGRIJIREA ZONEI OCHILOR

Componenta cheie a cremei pentru conturul ochilor NovAge Ultimate Lift este tehnologia patentată AspartoLift, responsabilă pentru restabilirea flexibilității fibrolastelor și capacității lor de a produce elastină. În plus formula produsului conține extract de celule stem din plante. Este dovedit științific capacitatea lor de a preveni distrugerea fibrelor de colagen și stimularea sintezei de colagen în epidermă.


   Cremă pentru conturul ochilor NovAge Ultimate Lift 

Netezește și catifelează pielea din jurul ochilor, întinerește vizual pielea datorită microparticulelor reflectorizante și filtrelor optice. Dacă este utilizată în mod regulat,  reduce semnificativ ridurile din jurul ochilor făcând pielea mai elastică. Cu tehnologia unică patentată AspartoLift și extract de celule stem din plante. Aromă neutră. Dozator igienic convenabil, oferă cantitatea optimă de cremă pentru o utilizare. 15 ml.      PASUL 3 – ACTIVATOR

Ser cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift cu tehnologia patentată AspartoLift și complexul tripeptide pe bază de trei peptide vegetale ce stimulează refacerea structurii epidermei, precum și colagenul și elastina, responsabile pentru menținerea elasticității pielii. Doza concentrată a substanțelor active din formula revoluționară este special concepută pentru a îmbunătăți în mod semnificativ eficiența cremei de zi și de noapte din gama NovAge Ultimate Lift.    Ser cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift

Ser hidratant cu o textură mătăsoasă, pe baza tehnologiei patentate AspartoLift și complexul tripeptide. Întărește și îmbunătățește elasticitatea pielii ca urmare a utilizării regulate, netezește ridurile și face conturul feței mai clar. Înmoaie și hidratează pielea, iar microparticulele reflectorizante și filtrele optice îmbunătățesc culoarea și aspectul pielii. Cu aromă ușoară. Dozator convenabil. Aplicați pe pielea curată a feței și gâtului evitând zona ochilor. 30 ml.


    PASUL 4 – ÎNGRIJIREA DE BAZĂ

Formula cremei de zi și de noapte NovAge Ultimate Lift conține tehnologia patentată AspartoLift ce ajută la restabilirea flexibilității fibrolastelor și sintezei de elastină, precum și extract de celule stem din plante care urmăresc să stimuleze producția de colagen din epidermă și să restabilească fibrele de colagen. În plus, crema de zi protejează pielea de razele dăunătoare ale soarelui și foto-îmbătrânire datorita factorului de protecție solară FPS 15.


  

Cremă de zi NovAge Ultimate Lift FPS15
Cremă eficientă de zi cu efect de lifting pe baza tehnologiei patentate AspartoLift și FPS 15 împotriva foto-îmbătrânirii. Redă pielii fermitate și elasticitate, făcând-o mai tonifiată și reducând ridurile. Aplicați dimineața pe față și gât cu mișcări de masaj evitând zona ochilor. 50 ml.


    

Cremă de noapte NovAge Ultimate Lift


Cremă regeneratoare de noapte cu tehnologia patentată AsartoLift. Hidratează activ pielea, reface elasticitatea și structura pielii în timpul somnului, îmbunătățește în mod semnificativ conturul feței după utilizarea regulată. Aplicați seara pe față și gât prin mișcări de masaj evitând zona ochilor. 50 ml.

 

 Lapte demachiant NovAge, Loțiune tonică NovAge, Cremă pentru conturul ochilor NovAge Ultimate Lift , Ser cu efect de lifting NovAge Ultimate Lift , Cremă de zi NovAge Ultimate Lift FPS15, Cremă de noapte NovAge Ultimate Lift în vânzare de pe 26 octombrie 2015.


Game de produse NovAge Ultimate Lift poate fi procurată doar în set. Prețul setului compus din 6 produse este de 2400 lei.