Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Apa de parfum Giordani Gold Essenza by Oriflame

Apa de parfum Giordani Gold Essenza by Oriflame

Aromă Premium 

Apa de parfum Giordani Gold Essenza – o nouă aromă Oriflame. Nota unică de parfum Essenza®, în sticlă rafinată și capac finisat cu foiță de aur veritabilă, - Giodani Gold Essenza deschide o nouă pagină în istoria parfumeriei Oriflame. 
Rafinamentul aurului

Perfecțiunea stilului aromei Giordani Gold Essenza este subliniată și de sticla rafinată care reprezintă prin sine o operă de artă. Confecționată din sticlă grea forma sticlei seamănă cu un cristal prețios. Capacul este decorat cu logoul GG și finisat cu foiță de aur veritabilă precum rama unui portret scump – completează imaginea unei adevărate capodopere de artă a parfumeriei. 
Nota exclusivă

Apa de parfum Essenza – este o nouă pagină în istoria Giordani Gold. Brand legendar care este renumit pentru eleganța și harul său, cu mândrie prezintă noul parfum.

Celebru parfumier francez Fabrice Pellegrin a creat o varietate de arome pentru cele mai prestigioase branduri, autorul compoziției Giordani Gold Essenza. Compoziția Giordani Gold Essenza el a dezvoltat-o exclusiv pentru Oriflame. În centrul parfumului de deschide nota Essenza®, patentată de Oriflame – prima dată în istoria companiei. 

Sursa de inspirație pentru crearea acestui parfum a servit călătoria sa spre insula Sicilia. Parfumul subtil al nenumăratelor flori de portocal l-au încântat așa că a decis să reflecte noua aromă în parfum. Această notă de excepție nu va fi folosită în nici o altă aromă, cu excepția Giordani Gold Essenza.

    

”Pe parcursul procesului de creaţie, am devenit conştienţi de faptul că am reuşit să surprindem calitatea sublimă a florilor de portocal, ce poartă întregul parfum la un alt nivel, într-o nouă dimensiune. Cred că aici stă ascunsă magia acestui parfum.”

Inspirat din stilul de viață italian, parfumul captează mireasma florii de portocal, o floare delicată, cu un parfum sublim. Însă extragerea notei nu a fost deloc ușoară:

 „Nota centrală a fost extrasă din floarea de portocal, iar conceperea acesteia a constituit un proces de lungă durată. O dată pe săptămână, împreună cu specialiştii din echipa mea, eram în laborator pentru a regla temperatura şi presiunea în limitele corecte, astfel încât să obţinem cea mai rafinată notă a florii de portocal.”

 Tehnica adoptată de Pellegrin și de specialiștii din echipa sa este una extrem de complexă; într-atât de complexă încât este practicată în mod normal doar de către parfumeriile de top. 

”Această notă nu va mai fi folosită pentru niciun alt parfum, decât pentru Giordani Gold Essenza.”

 Crearea unui parfum este un proces îndelungat care necesită măiestrie. A durat mai multe luni până când am obţinut acordul perfect echilibrat al florii de portocal. Deși floarea de portocal este nota centrală a parfumului, acesta are presărate și note de vârf de citrice și bergamotă și continuă să aducă omagiu Italiei prin notele de bază de lemn de Tuscan. 


*După rezultatele testării consumatorilor apa de toaletă Giordani Gold Essenza își păstrează parfumul 8 ore.

Note de vârf : citrice de Calabria, bergamotă, flori de lămâie și mandarin.
Creează prima impresie a parfumului, se mențin aproximativ 10 minute. 

Note de mijloc Nota Essenza®, iasmine Sambac, migdale verzi
Aceasta este aroma adevărată, ce se deschide aproape într-o oră după aplicare sa.

Note de bază: Lemn toscan, ambra, mosc
Reminiscența aromei, se deschide după 30 de minute după aplicarea sa.


  Apă de parfum Giordani Gold Essenza

Conceput în jurul notei exclusiviste Luxury Essenza a florilor de portocal, parfumul luminos Giordani Gold Essenza evocă povestea luxului autentic şi a măiestriei, începând cu sticla rafinată, capacul finisat cu foiţă de aur veritabil şi până la ultimul strop de parfum, cu o concentraţie înaltă şi în acelaşi timp subtil. Un parfum premium floral-lemnos, pentru femeia care, prin ea însăşi, personifică arta de a trăi frumos. Rezistent 8 ore.

Volum: 50 ml.
Prețul: 800 lei.

Apă de parfum Giordani Gold Essenza, în vânzare 26 octombrie 2015.