Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame prezintă Essense & Co

Oriflame prezintă Essense & Co

Serie premium de produse de îngrijire a corpului îmbogățită cu uleiuri esențiale naturale

Noua gamă de produse pentru duș și îngrijirea corpului Essence & Co de la Oriflame – este combinația perfectă de uleiuri naturale esențiale de cea mai înaltă calitate, arome premium, texturi luxoase și ambalaj elegant care va decora orice cameră de baie. Produsele sunt prezentate în două colecții parfumate - Trandafir şi lemn de santal și Lămâie şi verbină – de parcă sunt create de însăși natura!

Brand inspirat din natură

Istoria brandului Oriflame începe în 1967 atunci când Jonas și Robert af Jochnick cuceriți de măreția pământului suedez, au fondat compania de cosmetice, unul dintre principiile de bază ale căreia a fost utilizarea ingredientelor naturale. De atunci, grija pentru natură este parte integrată și foarte importantă a patrimoniului brandului. În conformitate cu acest concept experții Oriflame au dezvoltat o nouă linie premium de produse pentru duș și îngrijire a corpului – Essense & Co., inspirată de frumusețea incredibilă și splendoarea magnifică a naturii suedeze.

Essense & Co. – o plăcere adevărată și un cadou perfect pentru orice femei cu gust rafinat ce are mereu grijă de sine și de cei dragi, și, de asemenea, alege cele mai bune produse cu formule inovatoare și ingrediente naturale.  Produsele conțin uleiuri esențiale de înaltă calitate, arome exclusive, textură mătăsoasă și ambalaj sofisticat, care va face îngrijirea de zi cu zi o adevărată plăcere și ritualul solemn!

Trandafir și lemn de santal – un deliciu aromat

Trandafirul feminin și elegant și uleiul de lemn de santal prețios în formula produselor cu trandafir și lemn de santal Essense & Co se contopesc într-un buchet de lux a cărui aromă captivantă oferă o plăcere reală și catifelează simțurile. 

Energia trandafirului

De-a lungul istoriei omenirii trandafirul era apreciat pentru frumusețea feerică și gustul distinctiv. Secretul acestei flori uimitoare este ascuns în petale, pentru că emană un miros captivant fermecător care clasează trandafirul în categoria plantelor maiestuoase.

Datorită faptului că conține tanin și femol uleiul esențial de trandafir este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante ce îmbunătățesc elasticitatea pielii. În plus uleiul bogat în nutrimente ce se conține în produsele cu trandafir și lemn de santal Essense & Co, hidratează și catifelează pielea și o acoperă cu o aromă florală delicată.

Lemn de santal rafinat

Uleiul esențial de lemn de santal din formula noii game cu trandafir și lemn de santal Essense & Co de la Oriflame ce înmoaie și îngrijește pielea, întărește și extinde un sentiment de prospețime. Acest ingredient natural oferă pielii expresivitate și în același timp un miros senzual lemnos, de relaxare și căldură. 

     Loţiune pentru mâini şi corp cu trandafir şi lemn de santal Essence&Co.

Loţiune hidratantă pentru mâini şi corp, îmbogăţită cu uleiuri esenţiale naturale de trandafir şi lemn de santal, ce îngrijeşte perfect şi parfumează delicat pielea cu arome senzuale. Uşor absorbabilă, această formulă luxoasă, non-grasă, lasă pielea catifelată şi suplă. Oferă pielii tale acest răsfăţ hidratant, după utilizarea săpunului solid sau a săpunului lichid pentru mâini din aceeaşi gamă. Testată dermatologic.


Volum: 300 ml.

     

Săpun lichid pentru mâini cu trandafir şi lemn de santal Essence&Co.

Săpun lichid cu parfum încântător, infuzat cu uleiuri esenţiale naturale, ce hidratează şi parfumează subtil pielea cu aromele senzuale de trandafir şi lemn de santal. Formula somptuoasă şi hidratantă este suficient de delicată pentru a putea fi utilizată zilnic. Testat dermatologic.


Volum: 300 ml.


  

Săpun cu trandafir şi lemn de santal Essence&Co

Săpun parfumat, cu uleiuri esenţiale naturale şi unt hrănitor de shea, ce încântă simţurile cu aromele senzuale de trandafir şi lemn de santal. Bogat şi cremos, curăţă delicat şi parfumează pielea, pentru o experienţă luxoasă. Testat dermatologic.


Greutate: 150 gr.


Energia solară de lămâie și verbină

Notele subtile de citrice și verbină din noua gamă  Essense & Co de la Oriflame creează un duo perfect ce se completează reciproc și emană un gust armonios, care va oferi energie proaspătă tot anul împrejur și o stare bună de spirit. 

Lămâie revigorantă

Mirosul revigorant al fructului și proprietățile benefice de lămâie fac acest pom fructifer unul din cel mai cultivat de către om. Greu de crezut că odată lămâia se întâlnea atât de rar încât erau oferite în calitate de cadou familiei regale. 

Sursă de vitamina C, lămâia întărește pielea și o face să strălucească. În plus, uleiul esențial de lămâie este unul din componentele cheie ale gamei cu lămâie și verbină Essense & Co., are proprietăți excelente de curățare și antioxidante, precum și hidratează, catifelează pielea și îi conferă un parfum proaspăt, tonifiant. 

 

Verbină sclipitoare

Cu efect de detoxifiere și proprietăți antioxidante, verbina ce se conține în noua gamă cu lămâie și verbine Essense & Co. de la Oriflame ajută pielea să arate proaspătă și radiantă. În plus, acest ingredient natural este cunoscut pentru efectul de liniștire, calmant asupra pielii, precum și aromă revigorantă răcoritoare care este ca un energizant pentru întreaga zi și trezește simțurile!

   Loţiune pentru mâini şi corp cu lămâie şi verbină Essence&Co.

Loțiune hidratantă, se absoarbe rapid cu extract natural și uleiuri esențiale oferă moliciune pielii, elasticitate și o aroma ușoară de lămâie și verbină. Testat dermatologic. Utilizați după săpunul lichid sau gelul de duș. 


Volum: 300 ml.

    Săpun lichid pentru mâini cu lămâie şi verbină Essence&Co

Hidratează pielea conferindu-I o aroma răcoritoare. Acesta conține uleiuri natural esențiale de lămâie și verbină. Formula moale este potrivită pentru pielea uscată și pentru utilizare zilnică. Testa dermatologic.


Volum: 300 ml.

   

Gel de duş cu lămâie şi verbină Essence&Co.

Gel de duș hidratant pe bază de uleiuri natural esențiale de lămâie, potrivit pentru utilizare zilnică. Spuma cremoasă curăță delicat pielea și îi oferă un parfum proaspăt. Testat dermatologic. 


Volum: 300 ml.

Gama cu lămâie și verbină Essense & Co. în vânzare de pe 26 octombrie 2015. Gama cu trandafir și lemn de santal în vânzare de pe 16 noiembrie 2015.