Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Noua gamă Eleo de la Oriflame

Noua gamă Eleo de la Oriflame – îngrijire pentru păr

Oriflame prezintă noua gamă de produse pentru îngrijirea părului Eleo, care cuprinde cele mai recente inovații ale brandului suedez și ingrediente naturale atent selecționate. Infuzia de uleiuri naturale de argan și trandafir, extractul de brusture și vitamina F hrănesc și îmbogățesc părul. Prin recondiționarea din interior spre exterior, Eleo întărește și protejează firul de păr în timp ce îi redă strălucirea naturală. Acum, fiecare femeie poate oferi părului său îngrijire de salon la sine acasă!

Îndrăgostește-te de frumusețea și suplețea părului tău

Eleo un brand nou în portofoliul produselor Oriflame. Acest produs nou conține ingrediente naturale care vor reda strălucire părului. Textura de lux hrănește profund și regenerează firul de păr, îl umple de viață și strălucire naturală. Gama include cinci produse pentru îngrijirea părului: șampon, balsam, mască pentru păr, ulei cu efect de netezire și ulei cu efect de protecție care oferă îngrijire corespunzătoare pentru toate tipurile de păr. 

Ingrediente de lux, pentru un păr sănătos și strălucitor

La baza noii game de îngrijirea părului Eleo sunt ingredientele naturale de cea mai înaltă calitate ce hrănesc profund și refac structura părului din interior și îi transformă aspectul în fiecare zi. Toate produsele din gama Eleo include uleiuri naturale de argan și trandafir, extractul de brusture și vitamina F, care conține doi acizi grași esențiali – Omega 6 și Omega 3, o combinație ideală în îngrijirea părului. Formula unică nu îngrașă părul, îl lasă ușor și îi redă strălucirea naturală.

Uleiuri naturale de argan și trandafir

Uleiurile hrănitoare de argan și trandafir pătrund în interiorul firului de păr și îi redă strălucirea naturală, catifelează și întărește părul. Textura bogată de ulei netezește cuticula părului creând o barieră naturală care protejează părul de daune. 


Extract de brusture

Hrănește și înmoaie părul, îl face neted, lucios și , de asemenea, reglează producția de sebum pentru sănătatea scalpului. 

Vitamina F

Vitamina F oferă îngrijire scalpului, protejându-l de uscare și iritație, luptă cu mătreața și despicarea firului de păr, întărește structura părului și-i oferă strălucire.

    Şampon Eleo

Şampon de lux, infuzat cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, extract din brusture şi vitamina F. Spuma bogată, subtil parfumată, curăţă delicat şi hrăneşte, pentru un păr ce străluceşte de sănătate şi miroase divin. Contribuie la prevenirea ruperii părului. Pentru toate tipurile de păr.


Volum: 200 ml.

Preț: 109,00 lei


     

Balsam pentru păr Eleo

Balsam pentru păr, cu textură somptuoasă şi parfum subtil, infuzat cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, extract din brusture şi vitamina F. Descurcă instantaneu şi hrăneşte, conferind părului o strălucire intensă, multifaţetată şi o mai bună maleabilitate. Contribuie la prevenirea ruperii firelor de păr. Pentru toate tipurile de păr.

Volum: 150 ml.

Preț: 109,00 lei


     Mască pentru păr Eleo

Mască intens hrănitoare pentru păr, infuzată cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, extract din brusture şi vitamina F. Formula luxuriantă, subtil parfumată, reface structura firului de păr din interior spre exterior, pentru a-i reda netezimea şi strălucirea, pentru a-l proteja împotriva deteriorării. Pentru toate tipurile de păr.

Volum: 125 ml.

Preț: 109,00 lei


      Ulei pentru păr cu efect de protecţie Eleo

Ulei de lux pentru păr, parfumat, infuzat cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, cu extract din brusture şi vitamina F. Formula lejeră, non-grasă, hrăneşte în profunzime, pentru a reface şi consolida firul de păr din interior şi pentru a-l netezi la exterior, pentru un aspect suplu, strălucitor şi sănătos. Pentru toate tipurile de păr. Ideal pentru părul vopsit. 94% femei confirmă: redă strălucire părului vopsit.

Volum: 50 ml.

Preț: 135,00 lei


 Ulei pentru păr cu efect de netezire Eleo

Ulei de lux, cu formulă bogată, somptuoasă şi totodată non-grasă, infuzat cu uleiuri naturale din argan şi trandafir, cu extract din brusture şi vitamina F. Hrăneşte intens firul de păr din interior spre exterior, pentru a-i conferi un aspect neted, ordonat, maleabil şi cu parfum încântător. Pentru toate tipurile de păr. Perfect pentru părul ondulat, greu de cuminţit. 89% femei confirmă: confer aspect neted părului rebel.

Volum: 50 ml.

Preț: 149,00 lei

* Conform rezultatelor testelor de consum a femeilor care folosesc șampon, balsam și uleiul Eleo  pentru o îngrijire complexă 
** Conform rezultatelor testelor de consum a femeilor care folosesc șampon, balsam și uleiul Eleo  pentru o îngrijire complexă 
*** Conform rezultatelor testelor de consum a femeilor care folosesc șampon, balsam și uleiul Eleo  pentru o îngrijire complexă 


Instrucțiuni de utilizare:

  1. Șamponul și balsamul utilizați-l după necesități. Aplicați șamponul Eleo pe părul ud, masați scalpul ușor, clătiți bine părul.
  2. Aplicați balsamul Eleo de la rădăcina părului pe toată lungimea părului până la vârfuri. Se lasă pentru câteva minute după care se clătește bine.
  3. Pentru îngrijire suplimentară o dată pe săptămână folosiți masca Eleo în locul balsamului. Aplicați masca pe părul umed, lăsați pentru 5-3 minute după care clătiți. Veți fi uimit: părul va fi neted și strălucitor.
  4. Finalizați procesul de îngrijire a părului prin aplicarea uleiului Eleo înainte sau imediat după aranjare. Puneți câteva picături de produs în palmă, întindeți uleiul în palme și aplicați uniform dinspre vârfuri spre rădăcina părului. Ajustați cantitatea de ulei în funcție de lungimea părului. Uleiul poate fi aplicat atât pe părul umed cât și uscat, fără ca să-l îngrașe. Nu se clătește.
Gama de produse pentru îngrijirea părului Eleo, în vânzare de pe 05 octombrie 2015.