Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Giordani Gold de la Oriflame

O nouă eră a frumuseții în colecția de cosmetice decorative Giordani Gold de la Oriflame

Oriflame deschide o nouă pagină în istoria brandului legendar Giordani Gold, prezentând noi produse care își vor ocupa un loc demn în ritualul de frumusețe de fiecare zi ale celor mai rafinate doamne.  Cu noua colecție premium de produse cosmetice decorative fiecare femeie se poate simți irezistibilă, și va străluci precum o bijuterie, într-un cadru elegant Giordani Gold!

Pe perioada mai multor ani experții Oriflame creează produse de cea mai înaltă calitate, ajutând femeile din întreaga lume să se simtă mai încrezute și atrăgătoare. Unul dinte rezultatele muncii lor a devenit noul brand Giordani Gold. Brandul a devenit simbol al pasiunii, rafinamentului și sofisticării, trăsături caracteristice femeilor italiene.

Vă prezentăm noile produse din gama legendară Giordani Gold concepute pentru a oferi femeilor o atmosferă de lux și eleganță!Magnetismul privirilor intense


Noul rimel Giordani Gold de la Oriflame separă perfect și alungește genele oferind un farmec rafinat și un aspect de lux. Formula inovatoare bogată include micro fibre speciale ce alungesc genele cu până la 49% în timp ce componentul unic Revivere Lash System facilitează creșterea natural a genelor. 


Rimel Giordani Gold Incredible LengthFormula bogată a rimelului cu micro fibre speciale ce separă perfect și oferă alungire amețitoare. Ingredientele selectate cu atenție contribuie la îngrijirea și hrănirea genelor. 8 ml.


Preț: 169,00 lei


*Bazat pe teste clinice, în comparație cu gene nevopsite

Clasic atemporal


Nuanțele fine a paletei de umbre Giordani Gold va adăuga eleganță și farmec oricărei imagini, oferind o finețe deosebit de atrăgătoare. Textura mătăsoasă și microparticulele de siliciu din componența umbrelor Giordani Gold oferă o acoperire netedă și rezistență pentru întreaga zi.


Fard pentru pleoape Giordani Gold


Umbre în patru nuanțe fine într-o cutie de lux, cu oglindă în stil Gordani Gold. Datorită texturii mătăsoase se aplică ușor. Potrivite pentru ochi sensibili. Trei palete de culori. 5,2 g.


Preț: 209,00 lei*

Conform rezultatelor testului de consum cu implicarea a 66 femei


Frumusețe atemporală 

Pielea perfect sănătoasă – este baza oricărei imagini. Oriflame prezintă fondul de ten anti-îmbătrânire Giodani Gold care oferă strălucire naturală pielii, ton uniform și confort de neegalat. Textura moale și mătăsoasă a fondului de ten oferă o acoperire naturală ascunde toate imperfecțiunile făcând pielea să arate mai tânără și atrăgătoare. Formula unică cu extract de trufe albe are proprietăți antioxidante, FPS 8 ce îngrijește pielea și o protejează de efectele negative ale razelor solare.  


Fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold 

Perfecțiunea pielii și întinerire cu fondul de ten catifelat și extract prețios de trufe albe. Tonul pielii devine mai fin, iar fața arată mai luminoasă și mai tânără.

Preț: 215,00 lei


Culmea perfecțiunii


Pudră cu minerale Giordani Gold cu antioxidanți și FPS 15 o atingere elegantă de finisare și garanția unui machiaj rezistent, impecabil care se va menține pe tot parcursul zilei. Produs nou cu minerale și oligoelemente ce asigură tenului sănătate și o strălucire blândă la care visează orice femeie. 


Pudră compactă cu minerale Giordani Gold

Pudră cu minerale ce oferă prospețime și strălucire firească tenului. Compoziția cuprinde 90% minerale precum și antioxidanți și protecție anti razelor UV prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Acoperire de la ușoară la medie. FPS 15. 9 g. 

Preț: 249,00 lei


Rimel Giordani Gold Incredible Length, Fard pentru pleoape Giordani Gold, Fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold și Pudră compactă cu minerale Giordani Gold în vânzare de pe 24 august 2015.