Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Dăruiește-i copilului dragostea cu noua aromă Tenderly Promise de la Oriflame

Oricine procură apa de toaletă Tenderly Promise devine participant la acțiunea de caritate. Facem o contribuție la Fundația World Childhood, cu fiecare achiziție suntem tot mai aproape de scopul nostru – a colecta mai mult de 1 milion de euro

Fiecare copil merită toată dragostea, și fiecare dintre noi poate proteja cu adevărat copilul și îi poate oferi o copilărie fericită”  - sunt cuvintele Maiestății Sale Prințesa Madeleine a Suediei, de pe coperta noului catalog, membru Onorific al Fundației World Childhood. Împreună dorim să ajutăm copii abuzați și copii rămași fără îngrijire părintească. Putem face acești copii fericiți, realizându-le visurile și oferindu-le speranța unui viitor luminos. 

Maiestatea Sa Prințesa Madeleine a Suediei este convinsă că viitorul copiilor aflați în situații dificile poate fi schimbat: „Copiii au nevoie de mai mult decât un acoperiș și mâncare – au nevoie de iubire, îndrumare și șansa de a crește fără teama instabilității. Noi, în Fundația World Childhood, credem cu tărie că toți copiii au dreptul la copilărie, la siguranță, fericire, joacă și la curiozitatea în ceea ce privește viața. Susținem peste 100 de proiecte în lume, ajutând copiii care riscă să fie sau sunt victime ale abuzurilor, copiii marginalizați, copii fără adăpost precum și familiilor aflate în situații dificile. ”

Compania Oriflame este co-fondator a Fundației World Childhood înființată în 1999 de către Maiestatea Sa Regina Silvia a Suediei. Ideea apei de toaletă Tenderly Promise este ceva nou pentru Oriflame – această aromă creează o legătură emoțională puternică cu momentele lipsite de grijă ale copilăriei, când un copil fericit aleargă printr-o grădină plină cu flori spre îmbrățișarea caldă a mamei. Tenderly Promiseo promisiune de iubire, încredere în viitor, grijă și tandrețea pe care o oferă nu doar compoziția delicată florală, dar, de asemenea, posibilitatea de a participa la o acțiune de caritate care vizează protejarea copiilor din întreaga lume. 

”Respect activitatea companiei Oriflame de a susține și ajuta copiii. Fiind unul dintre co-fondatorii Fundației, am colaborat îndeaproape în ultimii 15 ani, reușind să strângem aproape 2 milioane de euro. Această inițiativă nouă reflectă dedicarea companiei de a ajuta copiii să-și îndeplinească visurile ,oferindu-le o copilărie mai frumoasă. Fiecare copil trebuie să viseze și să aibă oportunitatea de a-și urma visul”, - a declarat Maiestatea Sa Prințesa Madeleine a Suediei, Membru Onorific al Fundației World Childhood.

SPUNE „MULȚUMESC!”

Ajutând copii, nu uita de părinți, deoarece, indiferent de vârstă noi rămânem pentru ei copii și recunoștința noastră pentru copilăria fericită le umple inimile de fericire.

Maiestatea Sa Prințesa Madeleine a Suediei  „Am inițiat Campania Thank You– By Childhood – astfel ca oamenii să-și amintească de clipele frumoase din copilăria lor și să mulțumească persoanelor care au făcut posibile aceste momente. Împreună, putem să ne asigurăm că toți copiii vor avea amintiri frumoase din copilărie.”

Făceți o fotografie cu apa de toaletă Tenderly Promise și inscripția cu cuvinte de mulțumire persoanei care a făcut să aveți o copilărie fericită, încărcați-o în rețelele sociale adăugând #oriflamehappykids. Oferă-le mai multă fericirea celor dragi!

TENDERLY PROMISE. COPIII FERICIȚI – FERICIREA TA!

Fondul de caritate Oriflame

Fundația World Childhood a fost înființată în 1999 de către Maiestatea Sa Regina Silvia a Suediei, co-fondator a fundației este compania Oriflame - fond af Jochnick. Maiestatea Sa Prințesa Madeleine a Suediei a devenit Membru Onorific al Fundației World Childhood. Fondul sprijină mai mult de 100 de proiecte în 16 țări ale lumii. Informații detaliate puteți găsi accesând: http://www.childhood.org.

 

De-a lungul existenței sale Oriflame susține fundația de caritate, arătând determinarea de a ajuta oamenii în realizarea visurilor acestora. Echipa brandului suedez consideră profund că toate eforturile companiei de a ajuta partea cea mai vulnerabilă a populației – copii și femeile tinere – le va oferi șansa de a schimba viața spre bine. 

Despre parfum

Crinul imperial reprezintă în multe culturi simbolul inocenței, al nașterii și al maternității. De aceea, e potrivit ca în centrul parfumului Tenderly Promise să-și facă  apariţia, discret, crinul imperial alb, ce îşi răspândeşte aroma cremoasă, regală, conferind o stare de bine şi căldură, asemenea unei îmbrăţişări tandre.  Tenderly Promise – o adevărată sărbătoare a iubirii necondiționate! În primele minute după aplicare aroma se deschide cu o notă de lămâie, flori de piersic și un sunet precum surâsul plin de bucurie a unui copil. „Inima” cuprinde un buchet floral elegant – cu note cu adevărat feminine de crin alb imperial, lăcrimioară și bujor feeric. Tenul te înfășoară ușor în note senzuale de lemn de santal și mosc, creând o atmosferă caldă și de securitate. 

Notele de top: lămâie, flori de piersic, piper roz

Creează prima impresie a parfumului: se menține timp de 10 minute.

Inima: crin imperial alb, lăcrimioare, bujor.

Adevărata natură a aromei se deschide deplin după o oră după aplicare.

Ten: lemn de șantal, mosc.

 

Aroma reminescentă se deschide după 30 minute după aplicare.

 

     

Apă de toaletă Tenderly Promise

Parfum elegant se deschide ca o explozie de veselie, în centrul căreia îşi face apariţia, discret, crinul imperial alb și un tren calmat ușor.

Volum: 50 ml.

Preț: 229,00 lei

În vânzare din 3 august 2015.